La Vall del Tormo ofereix un servei de ludoteca per als més menuts


Etiquetes:


comarquesnord.cat, La Vall del Tormo
» divendres, 17 de desembre de 2010

L’Associació de Xiquets de la Vall del Tormo va inaugurar lo passat Pont del Pilar la ludoteca municipal, un espai que va començar el seu camí amb tretze xiquets i que ofereix diferents serveis als més menuts de la casa. En concret, existeix un espai dedicat a la psicomotricitat, una piscina de boles, un iglú, així com un racó de l’artista, amb zona de dibuix i un mural on los xiquets poden penjar ‘les seues obres d’art’, o espais dedicats a la lectura i als jocs de taula.

La presidenta de l’Associació de Xiquets de la Vall del Tormo, Maribel Sancho, va explicar que l’entitat “s’ha organitzat de tal manera que els socis són los xiquets, i els pares són los membres de la societat” i responsables del seu funcionament. En concret, cada membre de la societat té una clau, i així, entre setmana i los dissabtes, pot portar el seu fill a la ludoteca quan ho consideron oportú. D’esta manera, los pares no han de demanar permís al col·legi i interrompre els horaris de classe, ja que la ludoteca està ubicada a les escoles.

Per la seua banda, los diumenges s’ha establert un horari fix de funcionament de la ludoteca que serà de quatre i mitja a set i mitja de la tarde. A la vegada, cada un dels pares integrants d’este servei s’encarregarà d’obrir i tancar les instal·lacions en uns dies prèviament adjudicats. De fet, una de les condicions que ha establert l’associació és que sempre hi haurà d’haver un adult que vigilo els xiquets a la ludoteca.

Sancho va destacar que l’associació va néixer arran de la necessitat de posar en marxa la ludoteca. Una vegada ha començat, Sancho va concretar que els agradarie programar diferents activitats associades als nens i sempre adequades a la demanda dels seus pares.

Més informació: