Mont-roig adjudica les obres per a l’electrificació dels masos de la zona del riu


Etiquetes:


comarquesnord.cat, Mont-roig
» divendres, 17 de desembre de 2010

L’Ajuntament de Mont-roig ha adjudicat les obres que procediran a l’electrificació dels masos de la zona del terme que toque amb el riu Escorça. En concret, estos treballs se centraran en disposar de subministrament elèctric als masos i granges d’una quinzena de particulars que fins ara s’abastien a través de grups electrògens. De fet, i segons va destacar l’alcalde del municipi, Andrés Cros, este projecte se va posar en marxa fa uns anys degut a la demanda dels mateixos usuaris.

En concret, Cros va recordar que ja fa més de tres anys que s’estan demanant les corresponents subvencions al Departament d’Indústria per a finançar esta obra, mentre que la resta del cost del projecte lo paguen los mateixos particulars. Ara només faltarie enllaçar la línia d’alta tensió i fer les acometides de baixa de cada un dels particulars. L’objectiu del consistori és que los particulars d’esta zona del terme tinguen llum de la línia abans de que acabo esta legislatura.

L’encarregat de fer estes connexions serà un instal·lador de la Mata de Morella, mentre que l’empresa subministradora serie Electra del Maestrat, ubicada a Morella. Estes obres afectaran a uns quinze particulars, que donaran llum al Mas de Blanch, lo Mas de la Gabarnera o les granges del Rosset, entre altres.

Més informació: