Calaceit, Pena-roja i Cretense tanquen el 2010 amb tres dures derrotes

comarquesnord.cat, Matarranya
» diumenge, 19 de desembre de 2010

Lo Valderrobres va guanyar este cap de setmana a casa contra el Castelserás (3-0) i se situe a vuit punts del Cella, líder de la classificació. Los jugadors de Manuel Bel van mostrar la seua millor versió a Sant Roc, on van fer un bon partit. L’equip del Matarranya va acabar la primera part en un 2-0, i al llarg de la segona part no va patir les pàjares d’altres partits, sinó que va continuar dominant lo matx, amb un 3-0 final. Bel va destacar que el resultat va ser molt positiu, amb “un futbol bonic”, i que a sobre los resultats dels rivals han ajudat a retallar les distàncies amb la zona alta de la taula. De fet, Azuara i Cella van signar un 1-1, mentre que l’Sportin i el Casp no van poder passar de l’empat sense gols. Durant lo primer partit del 2011, lo Valderrobres viatge a Cella, líder d’esta Primera Regional.

Lo Cretense va tancar este cap de setmana un mes per a oblidar, després de caure (2-0) al camp de l’Híjar. Sergi Manero, jugador de l’equip del Matarranya va apuntar que “vam afrontar lo partit en los jugadors justets”, però que tot i això “vam anar a traure el partit”. De fet, lo partit va donar ocasions de gols a les dos bandes, però va ser l’Híjar, abans del descans, qui “van aprofitar un mal despeje i van fer gol”. Lo segon gol dels locals va arribar després d’una pena màxima que va xiular l’àrbitre. Tot i això, Manero va apuntar que “no mos va quedar mal sabor de boca. Vam perdre davant d’un Híjar que està per la zona alta”. Pel que fa a la valoració d’este primer tram de la lliga, Manero va reconèixer que “no mos esperàvem estar tant a baix a estos compassos de la temporada”. Després de les vacances, lo Cretense rebrà al Calaceit a casa, nou derbi del Matarranya.

Lo Calaceit va perdre durant la darrera jornada de 2010 davant d’un rival directe (2-0), com és lo Valdealgorfa, en un dels partits on hi havie esperances de traure punts. David Insa, membre de la Junta Directiva del Calaceit, va dir que lo resultat va ser una mica injust, però que els jugadors van eixir una mica tous i això ho va aprofitar el rival. En concret, los gols del Valdealgorfa van arribar en dos contres a la primera part. A la segona part, per contra, lo Calaceit va eixir més enxufat, però no va servir de res. Amb esta derrota, lo Calaceit se distancie a quatre punts del Valdealgorfa i tanque un mes de desembre amb quatre derrotes i sense fer un sol gol. L’equip del Matarranya no ha fet encara cap valoració d’estos primers quinze partits de la lliga, però vol treure alguna cosa de profit de cara al primer partit de 2011, que el jugarà al camp del Cretense.

Lo Pena-roja va caure golejat (4-0) davant de l’Albalate i tanque este any 2010 amb només 7 punts, tots ells aconseguits en tres partits consecutius. Lo Pena-roja no va mostrar la seua millor cara a Albalate, i quan encara se jugave lo primer minut del partit, los de Jose de Laris van encaixar lo primer gol. Precisament, lo tècnic del Pena-roja va assegurar que es va fer un partit molt dolent, i que los jugadors no van estar gens encertats. A més, i a diferència dels partits jugats contra Sportin i Chiprana, lo Pena-roja va mostrar una imatge gens bona, i així serà difícil eixir de la zona baixa de la taula. L’equip dirigit per Jose de Laris jugarà lo primer partit de 2011 contra el Lécera, un equip que va fer un inici de temporada molt dolent, però que poc a poc s’ha assentat a la classificació. Lo Pena-roja espere treure més profit i més bons resultats de cara a l’any que arribe.

Més informació: | | |