El Cinctorrà ix derrotat del Porrejat

comarquesnord.cat, Atzeneta del Maestrat
» diumenge, 19 de desembre de 2010

El C.E. Cinctorrà perdia per 4 a 2, el seu partit en la visita al Porrejat d’Atzeneta, en un encontre en el que els cinctorrans van eixir al camp un poc descentrats degut a un accident de circulació d’un dels jugadors en el desplaçament fins Atzeneta. Afortunadament tot va quedar en el ‘susto’ i el jugador afectat fins i tot va poder jugar el partit. Terreny de joc enfangat com a conseqüència de les plujes i en males condicions per a la pràctica del futbol.

L’accident va fer que el Cinctorrà eixira al camp un poc nerviós, però la situació va anar millorant ja que tot es quedava en un ‘susto’ i afortunadament no va passar res greu. El terreny de joc del ‘Porrejat’ es quedava prou enfangat després de les precipitacions nocturnes i del diumenge pel matí i no estava en massa bones condicions per a jugar. La primera part va estar prou equilibrada i sense massa ocasions de gol, ja que el Cinctorrà va estar molt ben ordrenat en defensa i l’Atzeneta no arribava en massa perill a les immediacions de Tena. Al minut 34, l’equilibri es trencava i l’Atzeneta marcava l’1 a 0. Els locals aprofitarien la recta final de la primera part per fer el segon gol i arribar al descans amb el 2-0 a favor.

Només iniciar-se la segona part, l’Atzeneta feia el 3-0 que quasi sentenciava el partit, encara que a partir d’aquest instant el Cinctorrà va treure l’orgull i es va fer amb el baló al mig del camp. Aquest domini es transformava en ocasions i en grans intervencions del porter de l’Atzeneta. En un llançament de còrner, Emil amb el cap, marcava el 3-1 al minut 55.

El domini del Cinctorrà s’incrementava i això feia assumir un risc important en defensa, que era aprofitat per l’Atzeneta en una jugada aïllada per fer el 4-1, aprofitant una errada defensiva visitant. Al minut 70, vindria el 4-2 definitiu en un penal que transformava Mampel. Un rigorós penal que l’àrbitre xiulava a favor del Cinctorrà.

La recta final, amb major domini del Cinctorrà, que reclamaria un penal per mans clares d’un defensa de l’Atzeneta. Els locals, a la contra, estavellarien un baló al pal de la porteria cinctorrana.

» resultat
UE Atzeneta 4-2 CE Cinctorrà

» alineació
CE Cinctorrà: Diego Tena, Rubén, Delfín Náger, Emil, Iván, Ángel, Hicham, Sergi, David Temprado, Andreu i Pau Carceller. També van jugar David, Perico, Mampel i Mallén.

» gols
1-0 min. 34; 2-0 min. 42; 3-0 min. 47; 3-1 min. 55 Emil; 4-1 min. 63; 4-2 min. 70 Mampel de penal