Fàcil maneta morellana amb final polèmic

Etiquetes: ,

comarquesnord.cat, Morella
» diumenge, 19 de desembre de 2010

El Morella FC obtenia una nova victòria després de l’empat a zero gols la setmana passada en el derbi front al Cinctorrà. Un encontre que es va tindre que lluitar però que va ser bastant còmode per als morellans. Un dels factors de la facilitat en el triomf va estar que els visitants es van presentar en ‘quadre’ i minuts abans de començar, la disputa de l’encontre va perillar perquè no eren prou jugadors. Al final, La Jana va completar una alineació amb 10 homes, aplegant a onze quan ja es portaven uns minuts en un jugador que aplegava amb el partit començat. El Morella tenia una oportunitat d’or de col·locar-se segon en solitari per la ‘punxà’ a casa del Penyíscola front al cuer, l’Alcalá B, i no ho va desaprofitar.

Al Morella li va costar ficar-se en el partit amb un inici equilibrat i ben defés per La Jana que començava amb inferioritat numèrica els primers minuts. Poc a poc els locals agafarien la batuta de 20101219_morella-lajana_450x450l’encontre i dominarien al rival. Van anar aplegant les ocasions i als 23 minuts en una bona combinació Chillida es quedava un contra un amb el porter visitant i no desaprofitava l’ocasió per fer pujar el primer de la vesprada. En aquest tram, La Jana perdria un jugador per lesió i afrontaria el que faltava de primera part i la segona meitat amb un home menys ja que no comptava amb canvis a la Fàbrica de Giner. Els morellans continuaven dominant i faltaven més gols. El segon arribaria als 39 minuts en un contraatac molt ben trenat que definiria a la perfecció Moles pràcticament dins de l’àrea menuda. El 2 a 0 va ser el resultat amb el qual es tancaven els primers 45 minuts. A la represa va continuar la mateixa tònica. Domini total del Morella, mentre que La Jana es defenia com podia, comptant amb un bon porter que va desbaratar bastants ocasions locals. El tercer gol va costar, però va valer la pena l’espera fins la mitja hora de segona part. Marc Moles, protagonista positiu de la vesprada, va fer una jugada espectacular dins de l’àrea regatejant a diferents defenses visitants i clavava la pilota dins de la xarxa amb un gran remat. Un gol antològic que ficava el 3 a 0 que sentenciava el partit. Encara va haver temps per dos gols més. Jordi en un llançament de falta magistral feia el quart, mentre que Moles completava un hattrick amb un nou bon gol quan restaven dos minuts de partit.

Per altra banda, en la segona meitat, un dels jugadors de La Jana va estar més pendent de la grada que del partit, i es va anar acalentant la situació. Abans, ja s’havien vist entrades dures i situacions un tant violentes que l’àrbitre no va saber parar i jutjar com tocava. Als 45 minuts, una dura entrada en el camp del Morella va detonar en una tangana entre els dos equips xiulant l’àrbitre el final i desentenent-se de la situació. En eixos moments de tensió, un jugador de La Jana va intentar colpejar a Moles i per molt poc no es va emportar una punyada en tota la cara. Tot seguit, el jugador substituït va anar provocant al públic amb gestos despectius, així com el que es va calentar durant la segona meitat més pendent de la grada va estar a punt d’anar fins al sector del públic a muntar-la grossa, parant-li els peus un dels seus companys. Final per a oblidar, per part d’alguns jugadors visitants que al final, afortunadament no va anar a més. En sentit positiu a aquest episodi, cal dir que va haver-hi normalitat i certa cordialitat quan van abandonar les instal·lacions de la Fàbrica.

El més important, el nou triomf del Morella per tancar el 2010, i el fet de que ja és segon en solitari a tres punts del líder, l’Sporting Benicarló, i distanciat en dos punts dels tercers, els penyiscolans. Junt aquest equip, són els únics invictes de la categoria. El proper partit serà a domicili, al camp del Rossell.

» resultat
» Morella FC 5-0 La Jana

» alineació
» Morella FC: Dídac, Albert, Pau, Marc Monfort, Jordi, Soro, Ximo, Carles, Chillida, Moles i Josele. També van jugar Hugo, Ángel, Mario i Víctor.

» gols
» 1-0 Chillida (23′); 2-0 Moles (39′); 3-0 Moles (75′); 4-0 Jordi (82′) i 5-0 Moles (88′)