Un fràgil Vilafranca torna a perdre al Serrito

comarquesnord.cat, Vilafranca
» diumenge, 19 de desembre de 2010

El Vilafranca caia derrotat novament al Serrito, esta vegada front al quart classificat, Els Ibarsos, en un partit marcat per les errades defensives locals que propiciarien dos penals a favor de Els Ibarsos. Al minut 4 de partit vindria el 0-1 que ja va posar les coses molt dificils a un Vilafranca que ho va intentar, sobretot a la primera part. Cal destacar el gol de Pablo Prades que va ser un autèntic golàs. Francis Roig alinearia també als jugadors juvenils Adrián i Edo.

Massa errades defensives, eixa era la sensació que tenia el públic al Camp del Serrito. Errades infantils que van permetre a Els Ibarsos encarar clarament el partit. Al minut 4 es queda a soles un davanter visitant davant de Víctor, que el derriba i l’àrbitre li perdona l’expulsió. El llançament del penal significa el 0-1. El Vilafranca, malgrat el gol no es va descomposar i va oferir els seus millors moments a la primera part, en la que va disposar de bones oportunitats. Loras es plantava a soles davant del porter visitant però no aconseguia superar-lo i el davanter debutant Adrián tindria dues bones ocasions que eixient llepant el pal de la porteria visitant. Però Els Ibarsos aprofitaria un altre ‘despiste’ defensiu per a marcar el 0-2 al minut 23. Poc després, el Vilafranca retallaria distàncies al marcador amb un autèntic golàs de Pablo Prades que engaltava de ‘volea’ un baló a la frontal de l’àrea i l’introduia a la porteria per tot l’escaire. 1-2, quan corria el minut 25 de la primera part. Des d’ací fins al descans els dos equips ho van intentar i tal vegada l’oportunitat més clara la tindria Els Ibarsos amb un xut al travesser que botava a la línia de gol. S’arribava al descans amb l’1 a 2 per als visitants.

A la reanudació, el joc va baixar considerablement i cap dels dos conjunts va oferir un bon espectacle. El Vilafranca no va tenir tantes opcions com en la primera part i Els Ibarsos, que a la primera part va estar molt ben plantat al terreny de joc i amb les idees molt clares, també es va atascar, sobretot en atac. El Vilafranca ho intentava a base d’espenta, mentre que Els Ibarsos buscava els contraatacs per tal d’intentar sentenciar.

Al minut 75, unes clamoroses mans de Santos dins de l’àrea eren vistes per l’àrbitre del partit i amb el corresponent penal, Els Ibarsos sentenciava definitivament amb l’ a 3. El darrer quart d’hora de l’encontre va sobrar totalment, però es van poder veure dues grans intervencions de Víctor, porter del Vilafranca.

Amb la derrota, el Vilafranca és penúltim amb només 7 punts en una de les pitjors primeres voltes de la competició que es recorda.