Comença l’escola taller de la Mancomunitat Comarcal Els Ports



comarquesnord.cat, Vilafranca
» dimarts, 21 de desembre de 2010

La Mancomunitat Comarcal Els Ports inaugurava aquest dilluns l’Escola Taller que ocuparà i formarà a 30 persones menors de 25 anys durant els propers dos anys i que s’ha aconseguit mitjançant la Conselleria d’Economia, Hisenda i Ocupació en una activitat que havia estat demanada en diferents oportunitats per part de la Mancomunitat Els Ports. L’Escola Taller constarà de 6 mesos de formació amb diferents mòduls dedicats a la fontanería, l’electricitat, l’albanyileria i la construcció, que es desenvoluparan a Vilafranca i es construirà un viver forestal a Cinctorres on posaran en pràctica el aprés al període formatiu.

L’acte inaugural de l’Escola Taller tenia lloc a la Casa Social de Vilafranca. Primerament estava previst realitzar-lo a l’Edifici de la Mancomunitat, encara que s’estan ultimant els detalls per a la seua entrada en funcionament a les properes setmanes. Fins a que així siga, la formació tindrà lloc a les aules de la Casa de Cultura de Vilafranca i posteriorment es traslladaran a l’Edifici comarcal. El President de la Mancomunitat Comarcal Els Ports, Santiago Pérez va estar acompanyat per l’Alcalde de Vilafranca, Óscar Tena i els Regidors Rhamsés Ripollés de l’Ajuntament de Morella i Pedro Salvador i Juan Barreda del consistori vilafranquí. Santiago Pérez s’encarregava de fer el discurs inaugural de l’Escola Taller davant l’atenta mirada dels alumnes del mateix.

L’Alcalde de Vilafranca, població en la que es realitzarà la formació, també valorava molt positivament l’Escola Taller de la Mancomunitat, destacant que és una gran oportunitat per als 30 alumnes que participen.

Des de la Direcció de l’Escola Taller es manifestava la il·lusió existent entre l’equip directiu, format per una directora, una tècnica administrativa i quatre professors.

A l’acte inaugural també van estar presents representants de l’empresa Renomar, que ha col·laborat en aquesta Escola Taller amb el patrocini de l’estudi que ha estat necessari per a que es puga fer el viver forestal al terme de Cinctorres, element central i principal d’aquesta activitat.

Més informació: |