La Generalitat recolzarà la declaració del Sexenni com a Festes d’Interés Turístic Internacional



comarquesnord.cat, Morella
» dimarts, 21 de desembre de 2010

La declaració del Sexenni com a festes d’Interés Turístic Internacional va complint tots els tràmits necessaris. L’alcalde de Morella, Ximo Puig, s’ha reunit amb la Consellera de Turisme, Belén Juste, per a fer-li entrega de la documentació necessària per a l’elaboració del posterior informe. D’aquesta manera, la Generalitat ha donat el seu suport i vist i plau i ara traslladarà l’estudi a l’Institut de Turisme d’Espanya.

El primer edil morellà ha destacat que “la declaració de festa d’Interés Turístic Internacional beneficiaria al nostre Pla Estratègic de Turisme, que té com a objectiu l’optimització dels nostres recursos per a aconseguir un turisme de qualitat”. A més, afegix que la declaració “és un pas per a internacionalitzar el destí i consolidar la festa com una referència encara major”.
Ximo Puig afirma que “la declaració de festa d’Interés Turístic Internacional és un objectiu important del Patronat Municipal de Turisme, ja que contribuiria a la promoció i difusió permanent de les festes i de la localitat, tant a nivell nacional com internacional”.

La documentació que ha presentat l’alcalde conté un informe detallat de totes les activitats que es realitzen durant les festes sexennals. En ell, s’expliquen totes les danses, programació dels dies, tradicions… A més, de l’informe festiu, en la documentació s’inclouen inventaris i memòries d’infraestructures turístiques, comercials i dispositius de seguretat i mobilitat. Finalment, es descriuen i adjunten annexos de les campanyes promocionals dutes a terme per la localitat i la repercussió mediàtica de les mateixes.

Més informació: | | |