Les nostres comarques esperen amb il·lusió l’arribada de la sort de la grossa de Nadal


Etiquetes: ,



comarquesnord.cat, Morella
» dimarts, 21 de desembre de 2010

Aquest dimecres 22 de desembre, entre les 9 del mati i les 12, 12.30 hi haurà molta gent feliç. Aplega, en la seua cita anual per excel·lència, el gran sorteig de Nadal de la Loteria Nacional que reparteix dos mil tres-cents vint milions cinc-cents mil euros, o siga molts de diners en premis. Una data que s’espera sobretot amb molta il·lusió de que ens puga tocar algun premi, en el sorteig més participatiu de l’any.

Els darrers dècims que es poden traure de la finestra de l’administració estaran fins les vuit de la vesprada, aproximadament, d’aquest dimarts. De totes formes, la majoria de gent ja té les seues participacions adquirides.

Des de l’Administració Pastor es té tot controlat de cara a l’inici del sorteig de Nadal, sobretot en les intermediacions amb associacions o grups que han venut paperetes que fan que siga encara més participatiu.

Molta gent de la comarca porta números d’aquesta administració morellana, esperant que si ix algun premi es puga repartir el més possible. Loteria Pastor darrerament ha repartit molts de premis, pel que s’espera amb il·lusió tornar a tenir sort el dimecres. Sense anar més lluny, des d’aquest passat mes de juny la comarca té nous milionaris o, com a mínim, una família milionaria i altres tantes d’afortunades. El número 22062 va portar la sort a la comarca i, tal volta, es puga repetir l’esdeveniment aquest sorteig de Nadal.

Respecte als números, es venen molts de diferents per lo que hi han més opcions de que puga tocar algun premi o les esperades pedreres que es comproven sobretot mitjançant els diaris, encara que actualment Internet ha substituït bastant al paper, però molts són els que no es refien i sempre confirmen els seus números a les pàgines de la premsa.
Els que no falten són els números habituals als que hi ha gent abonada que juga tot l’any. Un sorteig del qual es venen números des de principis de juliol.

A l’administració Pastor també hi han números curiosos preguntant per dècims diferents. Des d’una confraria de Sevilla es va insistir amb moltes cridades a Morella per obtenir un número en concret. El fet de que hi hague gent, vidents o persones d’aquest tipus, que diuen com pot acabar la grossa també repercuteix en les vendes dels dècims que pregunten a la finestra per terminacions que pensen que poden tenir més opcions, encara que tots els números tenen les mateixes probabilitats d’eixir en aquest sorteig. El dia 22 es viurà molt atentament a Loteria Pastor sobretot en les hores del sorteig esperant que puga eixir el nom de Morella al llarg del mateix com fa uns anys quan es va donar un cinquè premi.

Tot està preparat a Madrid per a que comencin a rodar els bombos de la grossa de Nadal i els xiquets de Sant Ildefonso comencin a dir números i premis amb la il·lusió a la nostra comarca de que puga aplegar algun premi en estos temps de crisi econòmica.

Més informació: |