Morella presenta les seues noves bosses del comerç



comarquesnord.cat, Morella
» dimecres, 22 de desembre de 2010

La regidora de promoció econòmica, Sandra García i el vicepresident de l’Associació d’Empresaris Turístics de Morella i Comarca (Assetmico), Jorge García, han presentat les noves bosses per al comerç local. En total, 18.000 unitats que serviran per a promocionar la marca “MorellaTurística”.

García ha destacat que “la bossa del comerç és un element que s’inclou en el Pla d’Acció Comercial i que aposta per la uniformitat de la imatge com a signe de qualitat”. A més, afegia que es tracta de “una qualitat basada en el foment de l’associacionisme, pel qual els comerços busquen unificar l’oferta turística, a través d’un element senzill però molt útil”.

La regidora també anuncia que “la bossa del comerç forma part d’una campanya de comunicació que reforça la marca “MorellaTurística””. En les 18000 unitats que s’han fabricat figura el logotip de MorellaTurística. A més de la vessant turística d’aquest nou element de promoció, Sandra García també considera que “és una bona eïna de promoció interna, dient-li als nostres veïns que compren a la localitat”.

Les bosses són de cartó, amb la qual cosa es reduirà el consum del plàstic. La regidora destaca que, d’aquesta manera, “contribuïx al desenvolupament sostenible i al medi ambient”.

Per la seua banda, Jorge García, ha destacat les accions que des del Patronat Municipal i Assetmico s’estan realitzant per a potenciar el consum en el municipi i la millora de serveis, com l’impuls del Pla d’Acció Comercial o la xarxa AFIC. Finalment, ha fet una crida perquè les compres de Nadal es realitzen en la localitat i ha recordat que les bosses es podran arreplegar a l’Oficina de Turisme.

Les bosses tenen tres dimensions distintes: les més xicotetes, 24 centímetres per 31, les mitjanes, 32 cm per 42 i les grans, 44 cm per 49. En total s’han fabricat 5.000, 10.000 i 3.000 bosses respectivament. Ara, es distribuiran per tots els comerços.

Més informació: |