Arguinarlo de Creu Roja de Vilafranca per als usuaris de la teleasistència



comarquesnord.cat, Vilafranca
» dijous, 23 de desembre de 2010

L’Assemblea de Creu Roja Vilafranca està repartint durant aquestes jornades prèvies als Nadals, l’aguinaldo entre les usuaris de la Teleassistència dels diferents municipis en els que actua aquesta assemblea local. Els treballs de repartiment s’encetaven aquesta setmana i s’ha repartit a Benassal, Culla, Castellfort, Ares, Atzeneta o Vilafranca. La veterana voluntària vilafranquina Teresa Mas, és la coordinadora d’aquest aguinaldo i la que s’ha encarregat de repartir-lo pels domicilis dels usuaris.

La seu de la ONG a Vilafranca és el Centre Logístic des d’on es preparen els diferents lots de productes i des d’on parteixen les diferents rutes per repartir 20101223_creurojavoluntaris_450x338l’aguinaldo. A banda de Teresa Mas, també estan col·laborant altres voluntaris de l’Assemblea vilafranquina.

A més, també s’han fet diferents torns per als xòfers de la furgoneta de Creu Roja per tal de repartir la feina entre unes quantes persones i que així no es faça pessat. Encara que els voluntaris de Creu Roja Vilafranca son conscients de la il·lusió que fa als usuaris de la Teleassistència i és un servei que es fa amb moltes ganes.

Menjar a casa en col·laboració amb l’Ajuntament, servei de Teleassistència, campanyes d’ajuda als païssos més necessitats, activitats de Creu Roja Joventut, serveis a activitats taurines amb l’ambulància, cursos formatius per a immigrants i molt més…. En fi, Creu Roja Vilafranca, no para.

Notícies de

Més informació: | | |