El ‘Pont de Ferro’ de Valderrobres estrena nova imatge

comarquesnord.cat . Vall-de-roures . divendres, 24 de desembre de 2010 .
Etiquetes: , ,

Lo ‘Pont de Ferro’ de Valderrobres ha estrenat estes vespres de Nadal una imatge completament renovada, després que es procedís a la reparació dels nervis metàl·lics i el pintat de tota l’estructura i la posterior pavimentació del ferm de la carretera. Estos treballs, impulsats pel Departament d’Obres Públiques del Govern d’Aragó i valorats en 110.000 euros, van començar a mitjans d’octubre. Ara, només faltarie restaurar les baranes que recorren lo pont a banda i banda de la calçada per donar per finalitzada l’obra.

Los veïns de la capital del Matarranya se van mostrar satisfets per la imatge renovada que ofereix lo pont de ferro, encara que també van reconèixer que la seua restauració ha donat alguns mals de cap. I és que durant los dos mesos que van estar aixecades les bastides se va prohibir lo pas de vianants. No obstant això, los conductors de vehicles pesants han estat los més afectats per estes obres, ja que los operaris van aixecar les bastides als dos laterals a la vegada, deixant un ample de calçada molt limitat per al trànsit rodat.

Tot i la restauració íntegra de l’emblemàtic ‘Pont de Ferro’ de Valderrobres, la reivindicació de l’ajuntament de la capital del Matarranya i dels municipis dels voltants passe per la creació d’una variant. D’esta manera s’evitarie el gran volum de trànsit que absorbeix Valderrobres, ja que el pas per la capital del Matarranya és pràcticament inevitable, sobretot en aquells trajectes entre els municipis de la zona nord i la zona sud de la comarca.

Més informació: | |