L’Ajuntament de Morella té exposat el cartell de l’Anunci

comarquesnord.cat . Morella . divendres, 24 de desembre de 2010 .
Etiquetes:

Uns 30 cartells estan exposats des d’aquest dijous a la Sala del Justícia de l’Ajuntament de Morella en una mostra dels candidats a ser cartell de l’Anunci del 53 Sexenni. Aquesta exposició estarà oberta fins a finals de gener i s’escollirà el cartell guanyador el 8 de gener.

Amb la mostra oberta, ja s’està barallant els candidats a ser membres del jurat per triar el cartell del proper Anunci l’any 2011. Hi ha un gran ventall de cartells, de gent professional o participants que s’han animat a formar part d’aquesta elecció.

Per altra banda, hi hauran diferents premis segons la categoria com els premis al col·legi i a l’Institut. Hi han de molts i de molt diversos i també s’estudia la participació dels visitants a la mostra en la elecció final.

» D’Interès Internacional
S’espera que el cartell guanyador represente un Anunci del Sexenni que ja haigue estat declarada Festa de Caràcter Turístic Internacional. En aquest sentit, aquesta setmana, la Generalitat ha mostrat el seu recolzament a que el Sexenni siga declarada Festa de caràcter internacional. S’espera que abans de l’Anunci del 2011 es puga obtenir la declaració.

Els propers treballs seran portar els dosiers al Ministeri d’indústria, concretament a la Secretaria d’Estat de Turisme que seria l’encarregada de declarar el Sexenni com a festa de caràcter turístic Internacional.

Més informació: