El Pare Noel arriba a Valderrobres carregat de regals


Etiquetes: ,



comarquesnord.cat, Vall-de-roures
» dissabte, 25 de desembre de 2010

Desenes de xiquets de Valderrobres van esperar este divendres l’arribada del Pare Noel als pobles del Matarranya. Santa Claus va arribar a les sis i mitja de la tarde a la Plaça Major de la capital de la comarca amb un trineu arrastrat pel seus rens. Allí mateix, i des d’abans de les sis de la tarde, se van acumular xiquets de totes les edats, alguns d’ells acompanyats pels seus pares, per veure de més a prop al Pare Noel i demanar-li regals.

Lo Pare Noel va arribar a Valderrobres carregat d’il·lusions, regals i caramels, i va aprofitar la seua visita pública per a fer-se fotos amb los més menuts de Valderrobres. Després de que tots los xiquets passaren per davant del Pare Noel, ell i els seus patges se’n van anar a descansar. Los esperave una matinada molt llarga, ja que havien de repartir molts de regals per moltes cases dels pobles del Matarranya.

Valderrobres se va vestir de festa per a rebre al Pare Noel. Los carrers del casc històric se van omplir de xiquets i de llum de colors, i inclús van sonar nadales pel sistema de megafonia de la capital del Matarranya durant tota la tarde. Després de l’arribada del Pare Noel i de fer cagar lo Tronc de Nadal, los xiquets del Matarranya encara tenen molta il·lusió guardada amb la vinguda dels Reis Mags.

» Fotogaleria: El Pare Noel a Vall-de-Roures

Més informació: |