La Unió Musical de Vilafranca felicita els nadals amb un gran concert


comarquesnord.cat, Vilafranca
» dissabte, 25 de desembre de 2010

La Unió Musical de Vilafranca, oferia el passat dijous per la nit a l’Edifici Polivalent el ja tradicional Concert de Nadal amb el que la formació dirigida per Pau Monfort felicitava els Nadals al nombrós públic que es donava cita en aquesta gèlida nit de Desembre.

El concert de la Unió Musical de Vilafranca, com ve sent habitual, es dividia en dues parts. Una primera part, podriem dir, més seria i una segona, que donat el caràcter nadalenc del concert, es dedicava a nadales o amb obres relacionades amb aquesta època de l’any.

Així l’actuació s’iniciava amb el fandango ‘Doña Francisquita’ d’Amadeo Vives, el ‘Danzón nº2’ de Arturo Márquez, el ‘Adiós Nonino’ d’Astor Piazzola i l’Obertura Cubana de George Gershwin. Un variat repertori en aquesta primera part amb obres com el Danzón, el Adiós Nonino i l’Obertura Cubana que aproparien les músiques méxicana, cubana i argentina fins a l’Edifici Polivalent de Vilafranca.

A la segona part, s’oferien obres més informals i altres dedicades als Nadals. Així l’actuació es reprenia amb el ‘You can leave’ de Randy Newman, ‘Santana’ de Carlos Santana amb Carlos Alvarez com a guitarrista en aquest obra i peces nadalenques com la Rapsodia ‘Navidad’ de Germán Beigdeber, el A German Christmas de Jan Haderman i el Christmas Festival de Leroy Anderson.

Com a obra final i fora del programa, la Unió Musical de Vilafranca interpretaria la nadala ‘Santa Nit’, amb arrengament del director de la Unió Musical, Pau Monfort.

Més informació: | | |