Els patges dels reis mags es passen pels pobles del Matarranya


Etiquetes: ,



comarquesnord.cat, Pena-roja
» dilluns, 27 de desembre de 2010

Lo passat dissabte, 25 de desembre, los patges dels Reis Mags d’Orient se van passar pel poble de Pena-roja per a recollir les cartes que els xiquets dels nostres pobles enviaran als Reis d’Orient. Si els xiquets s’han portat bé, los reis faran tot lo possible perquè els desitjos i els regals que han demanat a les seues cartes se faiguen realitat. Tot i això, los Reis d’Orient ja han avisat que tenen preparada una remolcada de carbó per a tots aquells que no s’han portat tant bé.

Pena-roja ha estat lo primer punt de parada dels patges dels Reis Mags, però tenen previstes més visites pels pobles del Matarranya. En concret, a Mont-roig aniran este diumenge, on esperaran als xiquets amb una xocolatada que han organitzat diferents entitats del poble. A altres municipis, com ara Arenys de Lledó, Calaceit, La Freixneda o Massalió, los patges reials o un de sol s’hi passarà lo dimarts, lo dia previ a l’arribada dels Reis Mags.

En concret, el patge reial començarà el seu itinerari per Massalió, on té previst arribar a les sis de la tarde a la Plaça Major. Després se passarà per Calaceit, on va destacar que entrarà al poble entorn a les set de la tarde. Una hora més tard, i sense pràcticament temps, anirà fins a Arenys de Lledó, on l’esperaran tots los xiquets del poble amb unes cartes plenes de regals i il·lusions. A més, lo patge reial també es passarà per La Freixneda, però no ha pogut concretar l’hora.

Després de la recollida de totes les cartes, los patges reials enviaran totes les peticions als Reis Mags, que intentaran complir amb tots los desitjos dels xiquets. Cal recordar que els Reis Mags passaran per tots los pobles del Matarranya i a diferents hores.

Més informació: |