La Banda Peñarbés diu adéu al 2010 amb el clàssic ‘Concert de Nadal’



comarquesnord.cat, Pena-roja
» diumenge, 26 de desembre de 2010

La Banda Musical Peñarbés va oferir este diumenge, 26 de desembre, l’última actuació de l’any amb lo clàssic ‘Concert de Nadal’. Lo Saló Cultural de Pena-roja se va omplir una vegada més per a veure a la banda de música, qui va presentar un repertori idoni per a estes festes nadalenques. Lo concert va començar passades les set i mitja de la tarde amb l’actuació de la banda juvenil, que va interpretar, entre altres, la banda sonora de la pel·lícula Indiana Jones.

Després de l’actuació dels músics més menuts, a l’escenari van pujar los veterans, que van començar lo repertori amb diversos pasdobles, entre ells ‘España Cañí’. També van tocar obres d’orquestra, com ara ‘El Vals del Murciélago’ de Strauss. Abans de tocar una nadala per donar la benvinguda a estes festes, la Banda Musical Peñarbés va interpretar la ‘Marxa Radetzky’ de Strauss, peça amb la que la Filharmònica de Viena dóne la benvinguda a l’any nou tots los hiverns.

Però les sorpreses no van acabar aquí. Quan pareixie que el concert se donave per acabat, un Pare Noel amb una esquella va aparèixer carregat de regals per als músics. Los integrants de la Banda Peñarbés van rebre un pin de camisa amb lo corresponent instrument que toque cadascú. Agraïts pel regal, los músics de la banda musical van fer una última nadala per tancar lo ‘Concert de Nadal’ de 2010.

Més informació: | | |