Vilaguay 2010, la gran festa del Nadal per als menuts


Etiquetes: ,



comarquesnord.cat, Vilafranca
» dimecres, 29 de desembre de 2010

Durant aquesta setmana, del 27 al 30 de Desembre més concretament, el Parador de Festes de Vilafranca s’ha convertit en la seu d’una nova edició del Vilaguai, festival per als menuts en el que es desenvolupen tallers, jocs, cançons, contes i moltes activitats més durant aquestos dies de vacances nadalenques.

El Vilaguai arriba a la seua vuitena edició i està totalment consolidat dins de la programació d’activitats nadalenques per als menuts. Habitualment s’ha vingut celebrant als primers dies del nou any, encara que aquesta vegada i degut a que les principals festes de Nadal cauen en cap de setmana, s’ha optat per l’actual setmana. Enguany s’ha apuntat més de 80 xiquets i xiquetes i han estat necessaris 5 monitors per dur endavant el Vilaguay.

Quan hem visitat el Vilaguai, aquest dimecres, ens hem trobat als xiquets i xiquetes cantant i ballant en un gran cercle, conegudes cançons de tots els temps. Després era l’hora d’organitzar-se per cursos per tal d’esmorçar. Cap a les 11 del matí es paren durant uns minuts les activitats per esmorçar. De les 10 a les 13 hores, dona temps per fer moltes i coses i els monitors tenen el matí ben distribuit.

Els xiquets i xiquetes de Vilafranca estan molt contents amb el Vilaguai i durant aquestes jornades d’oci continuen gaudint amb els seus companys habituals però amb dinàmiques molt diferents a les escolars.

A més, en aquesta edició, la visita dels Patges de Ses Majestats els Reis d’Orient al Vilaguai, per tal d’arreplegar les cartes de tots els menuts del poble que vullguen assistir, posarà el punt i final a aquestes jornades d’alegres activitats.

Més informació: |