Els veïns d’Arenys de Lledó es mostren satisfets pel nou servei de bar-restaurant que tenen al poble


Etiquetes:



comarquesnord.cat, Arenys de Lledó
» dimarts, 28 de desembre de 2010

Los veïns d’Arenys de Lledó s’han mostrat contents pel nou servei d’hotel i bar-restaurant que tenen al poble des del passat mes de setembre. En concret, i segons va destacar l’alcaldessa de la població, Maria Teresa Querol, los veïns estan satisfets pel servei i pel resultat de les obres que s’hi van fer. A la vegada, Querol va subratllar que durant los primers mesos de funcionament de l’hotel rural, lo servei de restaurant també està tenint bona resposta.

Degut a les obres que es van fer per a acondicionar lo bar municipal, les instal·lacions van haver de tancar-se durant uns quinze dies. La re-apertura del bar i l’estrena de la zona de restaurant i hotel rural es va produir a finals del mes de setembre, i va ser una bona ocasió perquè la gent del poble pogués veure lo resultat. Durant una primera visita, “als veïns los vam explicar com havie anat l’obra”, va destacar l’alcaldessa d’Arenys de Lledó, qui va concretar que “van tindre l’oportunitat de veure el local, quedant la gent molt contenta”.

Querol va sentenciar que la gestió del bar, del restaurant i de les habitacions va a càrrec d’una gent que no és del poble, però que ha estat escollida perquè “durant molts anys s’ha dedicat a la gestió d’hotels i perquè tenen molta experiència”. Se tracte, en concret, d’un matrimoni amb dos xiquetes. Satisfacció doble per a la gent del poble, perquè a banda de tindre de nou este espai, ara viurà una nova família al poble que ajudarà, a més, a mantindre l’escola.

Més informació: