Fabra i Palomo renoven el conveni de transport entre Vallibona i Morella



comarquesnord.cat, Castelló
» dijous, 30 de desembre de 2010

El president de la Diputació de Castelló, Carlos Fabra, i l’alcalde de Vallibona, Juan José Palomo, han renovat el conveni de col·laboració entre el consistori i la institució provincial que subvenciona el transport setmanal de viatgers entre aquest municipi i Morella. El total de la subvenció ascendeix a 4.000 euros.


En l’actualitat aquesta localitat de la comarca dels Ports, a causa de la seua ubicació geogràfica i a la precarietat dels seus recursos dotacionals, precisa de la prestació d’un servei de transport de viatgers que garantisca l’accés dels seus 90 veïns a la capital dels Ports. Al no estar establida aquesta línia de transport amb caràcter regular, aquesta ha sigut assumida en els últims quatre anys per la institució provincial. Gràcies a aquesta subvenció, els veïns de Vallibona tenen més fàcil l’accés a l’atenció sanitària periòdica, la participació comercial o la presència en activitats culturals de la comarca.

El president de la Diputació de Castelló, Carlos Fabra, va assegurar que “aquest conveni pretén unir els esforços de dues administracions per a afavorir l’accés dels veïns de Vallibona als recursos dotacionals situats en l’àmbit comarcal. Un dret que s’han guanyat a pols i que em consta que era una pesada càrrega per a les arques municipals. Fins i tot, corria perill de desaparèixer per la precarietat dels recursos econòmics del seu ajuntament”, assenyalava Fabra.

Més informació: