Les ‘Anomalies’ omplin des del dimecres els escaparates de 23 establiments morellans



comarquesnord.cat, Morella
» dimecres, 29 de desembre de 2010

El dimarts es celebrava el Dia de les Innocents que darrerament ha baixat el seu nivell de bromes, però que continua tenint els seus seguidors que no deixen l’oportunitat per fer innocentades amb total llibertat. A partir d’aquest dimecres, un total de 23 establiments de Morella faran les seues particulars innocentades als escaparates mitjançant el tradicional concurs d’anomalies.

La proposta de Comunicacions Els Ports, junt al Consell de la Joventut, Morell@jove sempre sol tenir molt d’èxit, sobretot entre els més menuts. Els escaparates dels 23 establiments ens faran cavil·lar per a trobar eixos “errors” voluntaris que a mena de joc solen aparèixer, des de ja fa uns quanta anys, la setmana entre Cap d’any i Reis, a la ciutat de Morella. Aquest entretingut joc ha distret tant a menuts com a grans, però finalment són els més joves els que porten detallades totes les anomalies en el marc de la setmana de Jocambient.

Enguany, es poden arreplegar els fulls per a participar al Casal Jove que està obert de 17 a 19.30h. I també hi hauran a Jocambient, on es farà l’entrega dels premis el dia 5 de gener, dia de l’arribada dels Reis Mags, a les 13hores.

Més informació: | |