Un bomber de Morella es despulla per una bona causa


Etiquetes: ,



comarquesnord.cat, Castelló
» dimecres, 29 de desembre de 2010

Enguany el Cos de Bombers de Castelló ha realitzat un calendari amb un caracter solidari. Aquesta vegada el nostre objectiu és poder ajudar a la Fundación Sergio Garcia, a la ONG Care-Highway i per a poder pagar les despeses ocasionades per la participació del grup als Jocs Olímpics de Policies i Bombers que es realitzaran a Nova York (EEUU) el proper estiu, concretament del 26 d’agost al 5 de setembre, “als que anirem una bona representació en nom de la ciutat i de l’Ajuntament” de Castelló, segons apunten els propis bombers.

El calendari d’enguany està inspirat en la defensa de la dona i contra el maltractament de gènere, pel que “a les nostres fotos eixen algunes models, entre les que es troba Miss Castelló d’enguany”, especifiquen. El golfista Sergio Garcia ha volgut col·laborar amb el calendari mitjançant la seua fundació i apareixent en una de les fotos.

Però a la nostra comarca el que més crida l’atenció és la participació d’un bomber morellà. Hugo Adell ha mostrat el seu cos en una de les fotos del calendari i, segons s’especula pel poble, també és un dels que ensenyen el cul en la contraportada.

El preu és de 7 euros i es pot trobar al parc de bombers de Castelló, en horari de matí i en altres ubicacions com els voltants de El Corte Inglés en determinats dies o molts de comerços de Castelló. També es pot encomanar al telèfon 964 22 17 04 o deixant les dades a bomberoscastellon@gmail.com

Més informació: |