Els lladres roben per cuarta vegada al camp de futbol de Vilafranca


Etiquetes:


comarquesnord.cat, Vilafranca

» dijous, 30 de gener de 2011

Els lladres han actuat per quarta vegada en el camp de futbol de Vilafranca.Acostumen a robar a la casa de fusta que serveix de magatzem i de cantina per a l’equip juvenil dels Ports Futbol Club. En l’última ocasió, segons els responsables del club, els lladres s’han dut ganivets i graelles per rostir carn, a més de cafeteres, ocables. Tot està valorat en més de 600 euros. Aquest material acostuma a utilitzar-se els dissabtes al matí, quan hi ha partit, per oferir entrepans als pares i el públic.

El robatori es va produir en la matinada de dilluns a dimarts dia 28. En ocasions anteriors els lladres van trencar el pany. Aquesta vegada han arrencat el cadenat. Així mateix amb una palanca van trencar els passadors de les finestres. Per penetrar en la caseta a través d’una finestra van utilitzar una palanca per fer força.

Des dels Ports F.C. han denunciat que els robatoris anteriors s’han produït en períodes vacacionals i en ponts festius, quan no hi sol haver jornada de Lliga. El robatori ja s’ha denunciat davant la Guàrdia Civil.

Més informació: