La Comarca del Matarranya fa entrega dels premis de dibuix i redacció de la ‘V Ecofesta’


comarquesnord.cat, Matarranya
» divendres, 31 de desembre de 2010

La Comarca del Matarranya ha fet entrega esta setmana dels premis als guanyadors dels concursos de pintura i de redacció que es van fer durant la ‘V Ecofesta del Matarranya’, celebrada este estiu a la Vall del Tormo. Los xiquets que van aconseguir los primers premis, se van endur una bicicleta, mentre que els segons premis van rebre un patinet i els tercers un joc educatiu. A la vegada, lo concurs estave dividit en tres edats: xiquets de 1er i 2on, xiquets de 3er i 4at, i xiquets de 5è i 6è.

Al grup de primer i segon de Primària, la guanyadors al concurs de dibuix va ser Lorena Mompel (la Vall del Tormo), mentre que Carlos Segura (Mont-roig) va guanyar a la secció de redacció. Al grup de tercer i quart de Primària, Maria Margeli (Massalió) va aconseguir lo primer premi en dibuix, mentre que Anna Martí (també de Massalió) ho va fer a redacció. I al grup de cinquè i sisè, los guanyadors van ser a la categoria de dibuix Wissal in Saly (Calaceit) i a la de redacció Álex Ibàñez (la Vall del Tormo).

La Comarca del Matarranya va destacar que a esta cinquena edició de la Ecofesta han participat un total de 113 xiquets, vinguts de diferents pobles del territori. La Ecofesta és una jornada didàctica i lúdica organitzada pel Departament de Medi Ambient i que té com a objectiu educar als xiquets en lo respecte al medi ambient i el consum responsable. Enguany, la línia temàtica que han seguit estes jornades ha estat lo canvi climàtic.

Més informació: | |