La Sant Silvestre morellana tanca l’any fent esport




comarquesnord.cat, Morella
» divendres, 31 de desembre de 2010

Prop de 120 participants han acomiadat el 2010 amb esport i festa a la carrera Sant Silvestre de Morella. Una prova no competitiva que es celebrava aquest darrer dia del 2010 per quarta edició. La cursa no competitiva ha recorregut 1,5 quilòmetres, realitzant una volta sencera al municipi pels seus carrers principals i pel passeig de l’Albereda. La pluja prèvia a l’eixida no ha deslluït el seu desenvolupament, ni la participació, que ha estat semblant a altres edicions, fins i tot superior, tal com es comprovava en el concorregut carrer dels Porxos on s’encetava la Sant Silvestre.

» Joves i majors
Enguany, han tornat a destacar les disfresses i la participació de bebès en els seus carrets, xiquets, adults, mascotes o bicicletes en una carrera que ja és tradicional en el programa d’activitats nadalenques de la capital dels Ports. La cursa ha començat amb retard, a les 18:10 hores per esperar que tota la gent es puguera apuntar. Al carrer Blasc D’Alagó s’han ajuntat moltes persones sumants els atletes i curiosos. Ha participat gent de totes les edats amb inscripcions des d’un jovenet de tan sols un any a algú que ja passava dels 50.

L’organització de la prova ha estat a càrrec del club ciclista Pinyo Fijo que s’ha col.locat estratègicament per a que ningú es perdés pel recorregut, així com la Polícia Local i la Creu Roja. Els atletes a l’aplegada han rebut un obsequi commemoratiu i begudes energètiques per recuperar forces.