El Cretense guanya el Calaceit (5-0) en l’últim derbi del Matarranya

comarquesnord.cat, Matarranya
» dilluns, 3 de gener de 2011

Lo Valderrobres va caure al camp del líder (4-0) durant la primera jornada d’este 2011 en un partit on los matarranyencs se van veure afectats per un mal arbitratge. Segons va destacar el tècnic del Valderrobres, Manuel Bel, “a la primera part se va veure un partit amb dos equips que van donar molt bona cara”, però a la segona “podríem dir que casi mos van fotre el pèl”. Bel ironitzave que “mos vam passar el Dia dels Innocents del dia 28 al dia 2” i que van patir “una expulsió que no va entendre ningú. Gols en fora de joc, los jugadors i el cos tècnic cabrejats” i els gols que al Cella “pràcticament li venien del cel”. Tot i això, Bel va reconèixer el talent del Cella, de qui va dir que té jugadors molt bons a totes les línies. La pròxima jornada, lo Valderrobres rebrà al Valdealgorfa, on intentarà sumar els tres punts per no desenganxar-se de la zona alta.

Lo Cretense va trencar este cap de setmana la mala ratxa de dos mesos sense conèixer la victòria en un contundent triomf (5-0) contra el Calaceit. Lo derbi del Matarranya va tindre un clar domini dels de Queretes, que van saber traure profit de les jugades d’atac. Segons va destacar Sergi Manero, jugador del Cretense, “durant los primers 20 minuts vam tindre la sort de cara al gol que no havíem tingut en altres partits”. Als 25 minuts, lo Cretense ja guanyave 3-0. Als inicis de la segona part va ser quan los locals van inflar el resultat, amb un definitiu 5-0 que inclús hagués pogut ser més ample, ja que el Cretense va fallar un penal i altres ocasions de gol. Després de la victòria, Manero va subratllar que “estem molt contents pel resultat, per ser un derbi i perquè necessitàvem guanyar”. La pròxima setmana, lo Cretense viatge a Azuara, equip que arrastre tres partits sense guanyar.

Lo Calaceit va patir una dolorosa derrota en un derbi matarranyenc (5-0) contra el Cretense on los dos equips arribaven necessitats de punts. Segons va destacar David Insa, membre de la directiva del Calaceit, “en línies generals, l’actitud de l’equip no va ser bona. Va ser un partit molt avorrit, ja que el Queretes va arribar cinc o sis vegades a porta”, i els de Calaceit “van rebre el primer partit i van abaixar els braços”. Insa va reconèixer que el Cretense va ser millor i va dominar des del minut 1, però que si el Calaceit va perdre va ser per “falta d’actitud”. A les dos pròximes jornades, lo Calaceit jugarà fora de casa contra el Samper de Calanda i el Pena-roja, que ara mateix són últim i penúltim a la taula, respectivament. Tot i això, Insa va apuntar que caldrà anar amb la moral alta i amb actitud per a treure els punts contra dos rivals que també necessiten puntuar.

Lo Pena-roja va començar el 2011 de la mateixa manera que va tancar el 2010: amb derrota. Esta vegada, los jugadors de Jose de Laris van perdre contra el Lécera (0-3) en un partit on los gols van arribar precedits d’errades defensives. Lo Pena-roja va eixir una mica fred al terreny de joc en un dia molt gris, i on la velocitat d’alguns jugadors d’atac del Lécera va ser suficient per xafar al rival. Tot i això, lo Pena-roja també va tindre algunes ocasions per retallar el resultat, amb una última rematada de cap que va fregar l’escaire. Després d’esta derrota, lo Pena-roja viatjarà a Híjar, rival que ha pujat fins a la quarta posició després de guanyar al Samper de Calanda (1-2). L’equip dirigit per Jose de Laris tancarà la primera volta a casa contra el Calaceit en un partit que serà clau per als dos equips del Matarranya.