La festa de l’esport és el millor resum del 2010 als Ports


Etiquetes:

9

comarquesnord.cat, Morella
» diumenge, 2 de gener de 2011

El Teatre Municipal de Morella acollia aquest diumenge una nova edició de la Festa del Esport organitzada per Els Ports Ràdio – Cadena SER. Una gala amb molta participació presentada per l’equip d’esports dels Ports Ràdio i nord·la televisío comarcal, els coneguts com ‘Los Manolos’: Víctor Tena i Miki Agost. En primer lloc es recordava el paper dels equips amateurs de la comarca. El Morella FC seria el primer, destacant el paper del conjunt en l’actual temporada amb números fins al moment que inviten a somiar amb un possible ascens a primera regional un sexenni després del primer.

Tot seguit es van reconèixer a diferents jugadors amb premis individuals. El màxim golejador va ser Marc Moles que va camí de tornar a ser-ho. El trofeu a l’esportivitat va recaure en el jove Ángel Cruz que no va poder assistir a la Festa per lo que arreplegava el premi el seu company Carles Fabregat que destacava l’important paper d’Ángel en el conjunt morellà. Pel que fa al premi al millor defensa va ser per a Hugo Adell, un habitual en aquests trofeus reconegut pels seus propis companys.

Per acabar es lliurava el premi a la regularitat i a l’esforç que va ser per a Dídac Bordás, destacant la seua polivalència jugant la temporada passada tant de porter, la seua posició habitual, com de jugador. El premi que rebia Dídac Bordás estava patrocinat per Teleasis Levant, lliurant-lo el propi president del Morella que feia una valoració de la temporada passada i de l’actual. La Festa de l’Esport va continuar amb un resum de la temporada 2009-2010 de l’Esportiu Cinctorrà i del Club de Futbol Villafranca.

A continuació arribava el reconeixement als Ports FC que la temporada passada comptava amb nou equips i molta gent involucrada, un projecte molt important que continua endavant com indicaven dos representants del club, Javier Ortí i Andrés Ortí. Els Ports FC és referent en esport masculí dels més joves a la comarca, mentre que el Club Bàsquet Femení Morella fa possible que les xiques puguen practicar esport en equip. La temporada passada destacava per el gen èxit de les infantils que es convertien en el millor equip de la província aplegant a la Final Four autonòmica. Per altra banda, el seu president i director esportiu, José Moreno, feia un resum de la passada campanya.

» Altres esports
Després del torn dels clubs, es premiava i reconeixia individualment als esportistes més destacats del any a la comarca, així com a institucions que han fomentat l’esport. Les pròpies infantils del Club Bàsquet Femení Morella van rebre el primer per l’èxit de la Final Four. Així, es van anar recordant diferents fets ocorreguts durant l’any en el món esportiu. Tot seguit es lliurava un premi conjunt a l’Ajuntament de Cinctorres i a l’Eportiu Cinctorrà per la remodelació del Pla del MigUll que ara compta amb unes grans instal·lacions per viure el futbol tant del club cinctorrà com dels equips dels Ports. Arreplegava el reconeixement el president del Cinctorrà, Alberto Vinyals.

Adrián Aicart seria el següent en ser reconegut en la Festa de l’Esport per els seus èxits al Campionat d’Espanya i al Mundial d’Eslovàquia.

El tram final va tenir molt d’esport de muntanya. Jordi Membrado, de 12 anys, i Jaume Segura, de 16 anys, eren premiats per l’èxit que van assolir el passat estiu aplegant al cim de cinc 4.000 als Alps, al Monte Rosa, fet espectacular sobretot per l’edat dels dos joves.

Jorge Membrado s’emportaria doblet en premis. El primer per el seu particular Viatge al Centre de la Terra, aplegant a una profunditat de 2.080 metres a la cova més profunda del món, la Krubera-Voronya a Ucraïna. Per altra banda, es reconeixia a l’empresa Esportverd, de la qual Membrado forma part, que enguany ha completat el circuit per a Bicicletes Tot Terreny i les diferents rutes senderistes impulsades des de Morella Turística.

La traca final va ser amb el twaekondo com a protagonista. La jove de Cantavella, Esther Altabás, era reconeguda junt als seus alumnes per les classes que s’imparteixen des de fa un any a Morella que fins i tot han portat medalles a la localitat pels triomfs de Ángel Palau i Pau Redón en el Campionat d’Espanya. Altabás, per la seua banda, ha tingut un gran any amb èxits al Campionat d’Espanya i al Mundial celebrat a Korea.

Abans de tancar l’acte, la regidora d’esports de Morella, tenia unes paraules de reconeixement als esportistes de la comarca. D’aquesta manera es tancava una Festa de l’esport 2010 que podran veure integra a Nord, esperant un 2011 igual o millor per al esport i els esportistes de la nostra comarca.

Més informació: