S’inaugura a Morella la Fira Jocambient



comarquesnord.cat, Morella
» dissabte, 2 de gener de 2011

Aquest diumenge ha obert les portes la Fira Jocambient 2011. Fins el dia 5 aquest serà l’espai especial pels xiquets. En aquesta primera jornada els més menuts, fins i tot, podran fer-se fotografies amb un dels seus personatges més estimat: Bob Esponja.

La Fira Infantil i Juvenil, Jocambient va nàixer fa setze anys per a crear un espai de joc i diversió per als més jovenets, en un lloc acollidor, i atractiu, que ara encara ho és més en l’Espai Firal de Morella. L’organització per aquesta edició ha contractat a una empresa especialitzada que s’ha encarregat de portar i muntar les seccions d’aventura, tallers, inflables, i altres distraccions per a més grans, com la zona de maquinetes i esports.

Al llarg d’aquestos quatre dies, deu monitors, tots del poble, seran els encarregats de que tots s’ho passen be i participen en les activitats. Amb l’àrea de Joventut de l’Ajuntament i el Cise, també col·laboren, un any més Creu Roja que ofereix varis tallers, i l’Associació de Pares, que convidarà a una xocolatada el dilluns.

Més informació: | | |