Aigua de Benassal tanca “un any per a la història” obrint canal a youtube


Etiquetes: ,


comarquesnord.cat, Benassal
» dilluns, 3 de gener de 2011

Aigua de Benassal ha tancat un any excel·lent per a la seua història “pels diferents guardons atorgats al nostre bé més preciat”, segons apunten des de l’empresa del Maestrat. “Amb gran esforç i dedicació s’està aconseguint que les excel·lents qualitats de l’aigua de Font d’en Segures siguen conegudes i reconegudes fins i tot més enllà de les nostres fronteres”.

El passat any una de les aigues més destacades de les nostres comarques es feia amb el Premi al Sabor Superior del International Taste and Quality Institute de Bèlgica, amb la Medalla d’Or en la Cata Extraordinària de Termalia 2010, amb el Setgell de Control Sistemàtic del Laboratori OIiver Rodés i amb el premi al Millor Producte de Castelló atorgat per la AMTC.

En l’actualitat, Aigua de Benassal està present no només “als millors establiments, vestint les millors taules amb el seu envase estrella Época 1928 y posicionant-se com un producte gourmet de caràcter excepcional al més alt nivell”, recorden.

» Al youtube
Aigua de Benassal, aprofitant aquestes fites, ha obert un canal de vídeo al youtube per a mostrar notícies de premsa o pròpies i d’altres elements audiovisuals al voltant de l’aigua d’aquesta localitat, el que es suma a la pàgina de Facebook ja existent demostrant que la tradició i les noves tecnologies van de la ma cap al futur.

Aigua de Benassal al youtube

Més informació: |