La Diputació finança dues obres d’urgència a Valljunquera i Lledó relacionades al cicle hidràulic


comarquesnord.cat, Lledó
» dilluns, 1 de gener de 2011

Lo Plenari de la Diputació de Teruel va acordar la inclusió de tres obres en el Pla d’Actuacions Urgents d’interès municipal, dos de les quals afecten a pobles del Matarranya. Se tracte d’obres relacionades amb lo cicle hidràulic i que afecten als municipis de Valljunquera, Plou i Lledó. A la vegada, a l’última sessió plenària se va tractar també un ample nombre d’assumptes relacionats amb la Comissió d’Hisenda i centrats en informes d’intervenció sobre alguns expedients administratius.

A l’últim plenari de 2010, la Diputació Provincial de Teruel també va aprovar la liquidació de diferents plans provincials amb l’objectiu d’incorporar al romanent de tresoreria del pressupost de 2011. Una vegada efectuada la regularització de totes estes actuacions ja executades, estes suposen una quantitat de 295.943 euros.
Amb esta mesura, se vol optimitzar al màxim la gestió dels recursos econòmics disponibles i incorporar els romanents al sosteniment d’una política d’inversió que, per part de la Diputació Provincial, permeto atendre les demandes reals en equipament i prestació de serveis per part dels ajuntaments.

Més informació: | |