L’AMPA va convidar a la tradicional xocolata i prima a 200 persones a Jocambient



comarquesnord.cat, Morella
» dilluns, 3 de gener de 2011

Una de les activitats fixes en el programa de Jocambient és el berenar que ofereix l’AMPA (Associació de Mares i Pares d’Alumnes) alguna de les vesprades en les que es desenvolupa la Fira. Només obrin les portes, a les 17 hores, els pares i mares de la Junta es reuneixen per anar enllestint els detalls i poder oferir una gran berena de xocolata i prima. Enguany ha destacat que es celebrava en dilluns 3 de gener per lo que no va afectar aquesta activitat altres propostes.

Des de l’AMPA es van preparar 200 berenars que quasi es van quedar curts per l’alta afluència de la vesprada del dilluns a Jocambient entre menuts, joves i adults o iaios que acompanyen als xiquets. Per altra banda, l’activitat de la Mestre Candel també va afavorir la presència de més gent pels músics que van participar.

L’elecció del berenar no va canviar respecte altres edicions. La tradicional prima i xocolata sempre sol tenir molt d’èxit. L’AMPA ja va ser l’encarregada de l’activitat que obria els Nadals a Morella amb la construcció del betlem de l’ajuntament i l’ornamentació de l’arbre de la placeta de l’ajuntament. Amb aquesta proposta a Jocambient tancaven les col·laboracions de l’associació aquest Nadal. Unes iniciatives possibles gràcies a l’esforç de moltes persones. Des de l’AMPA valoren positivament la celebració de Jocambient que possibilita que els xiquets tinguen un lloc per gaudir d’aquestes dates en les que fa tant de fred. La propera cita amb l’AMPA serà de cara a Sant Antoni amb la celebració d’uns contacontes per als més menuts.

» Fotogaleria: Xocolatada, al Jocambient

Més informació: | | | |