Morella exigeix l’apertura immediata de l’Hotel Cardenal Ram


comarquesnord.cat, Morella
» dilluns, 3 de gener de 2011

L’alcalde de Morella, Ximo Puig, ha tornat a urgir a la Diputació la reapertura de l’Hotel Cardenal Ram. El primer edil afirma que “la deixadesa, ineficàcia i incapacitat de la Diputació és vergonyosa”. A més, afegix que “l’Hotel no precisa de cap inversió per a oferir un servei turístic important i per a generar quinze llocs de treball, per la qual cosa no es pot entendre la desídia de la Diputació Provincial”.

L’Hotel Cardenal Ram roman tancat des de l’1 d’octubre de 2009, data en què acumulava sis mesos amb la concessió de la gestió expirada. El tancament va dur a tretze persones a l’atur i va fer que es perderen vint habitacions d’un dels hotels més característics de Morella. Des de llavors, l’equip de govern de l’Ajuntament ha presentat tres mocions i ha exigit moltes vegades que es licite de nou la concessió de l’Hotel. A més, l’alcalde de Morella també va mantindre una reunió amb el president en funcions de la Diputació, en el mes d’abril, Francisco Martínez, per a desbloquejar aquesta situació. En ella, es va aplegar a l’acord de reobrir de forma inmediata l’Hotel que, a dia d’avui, roman tancat. A més d’este Hotel, la Diputació Provincial manté tancat a Morella, el de la Fàbrica Giner.

Ximo Puig considera que “no és possible que per la desídia d’una administració es jugue amb el futur econòmic de la localitat, ja que s’estan perdent vint-i-cinc llocs de treball i uns serveis turístics de qualitat”. L’edil també afirma que “les administracions públiques han d’estar al costat dels ciutadans i buscar fórmules eficients de creació d’ocupació i no ser un obstacle per a poder eixir de la crisi actual. No obstant això, la Diputació preferix, una vegada més, actuar d’esquena als interessos de Morella”.

Finalment, Puig conclou que “cada dia que passa, el dany que fa la Diputació a l’economia morellana és més gran. Portem quasi 500 dies sense el Cardenal Ram i més de mil sense la Fàbrica Giner, per la qual cosa exigim que s’acabe amb aquesta pasmosa ineficàcia i indigna persecució”.

Més informació: | | |