Els joves de Morella gaudeixen a Jocambient 2011



comarquesnord.cat, Morella
» dimarts, 4 de gener de 2011

Els jóvens i els més menuts de Morella continuen disfrutant en una nova edició de Jocambient. Aquest espai de jocs, tallers i atraccions compta amb castells unflables, camps de futbol 3, zona de guarderia amb jocs per als més menuts, pilotes gegants en què els jóvens van en l’interior, zona de videoconsoles, de jocs de taula o distints tallers.

El regidor de joventut, Rhamsés Ripollés, ha afirmat que “Jocambient torna a realitzar-se en unes dates en què coincidix amb molt pocs actes d’aquesta índole”. També ha destacat que “el fet de que l’Espai Firal estiga reformat, permet realitzar un nombre d’activadades més ampli que fa un parell d’anys”.

Ripollés afirma que “cada edició és distinta i hi ha canvis, però l’essència és la mateixa. Una essència que és possible gràcies a la il·lusió i diversió dels participants”. L’edil anomenava les activitats que han variat i ressaltava l’ampliació dels tallers de manualitats o les pilotes gegants. A més, el regidor ha agraït la col·laboració de quatre associacions: el Consell de la Joventut, l’AMPA (Associació de Pares i Mares d’alumnes), Creu Roja i l’Associació Musical Mestre Candel.

Jocambient també ha permés la contractació de distintes persones. A més dels que ha realitzat l’empresa contractada, Iniciatives Turística, empresa pública organitzadora, ha realitzat dos més.

Un altre dels aspectes destacables de Jocambient, és que en la present edició torna a realitzar-se una recollida de joguets per a destinar-los a distintes labors solidàries.
cinta_documents
» Fotogaleria: Jocambient 2011

Més informació: | | | |