La Banda Comarcal San Antón comença 2011 amb l’estrena de la secció Juvenil


Etiquetes: , ,



comarquesnord.cat, La Portellada
» dimecres, 5 de gener de 2011

La Banda Comarcal San Antón va començar l’any 2011 amb un emotiu concert a La Portellada on se va fer la presentació oficial de la Secció Juvenil de la banda. En concret, la banda juvenil està formada per 18 xiquets de set a deu anys i es va estrenar als escenaris oferint un repertori molt influenciat per les festes nadalenques. Després de l’actuació de la ‘bandeta’, va pujar a l’escenari la resta de la formació, que va oferir un ampli repertori de pasdobles, obres d’orquestra i nadales.

Lo director de la Banda Comarcal San Antón, José Miguel Roig, va destacar que la creació d’una secció Juvenil ere “una idea que portàvem en ment des de feie uns anys i que al final hem pogut posar en marxa”. De fet, Roig va reconèixer que “fins ara, quan los músics portaven dos anys amb un instrument”, directament “los deixàvem entrar a la banda gran”. Però conforme pujave el nivell de la banda, als músics novells això els representave un salt més gran.

Ara, coincidint amb les noves instal·lacions que té la Banda Comarcal a l’antic magatzem del blat de Valderrobres, s’han pogut combinar horaris i posar en marxa esta nova formació. Segons va dir el director de la banda, “l’objectiu de la Secció Juvenil passe per tocar coses del seu nivell i se busque una adaptació progressiva” cap a la banda gran. De cara als concerts, se treballarà perquè algunes peces del repertori les puguen fer los músics de les dos formacions.

Pel que fa al concert de presentació de la Secció Juvenil de la Banda San Antón, este va tindre molt d’èxit, ja que les instal·lacions de La Portellada se van omplir i molta gent va haver d’escoltar el concert de peu. Al llarg del repertori, la Banda Comarcal va oferir alguns pasdobles, com “Aragón” o “José Anglés”, un popurri de cançons de ABBA, així com alguns valsos de Strauss (entre ells “El Danubio Azul”) i un “Noche de Paz” que van interpretar tots los músics de la banda.

Més informació: | |