La il·lusió arriba a tots els pobles del Matarranya


Etiquetes: , ,



comarquesnord.cat, Matarranya
» dimecres, 5 de gener de 2011

Si dimarts per la tarde van ser los patges reials los que van visitar molts pobles de la nostra comarca, aquest dimecres són los Reis Mags d’Orient els que venen carregats d’il·lusions i regals i intentant complir els desitjos dels xiquets del Matarranya. D’esta manera, los reis començaran lo seu recorregut pels nostres pobles a les sis de la tarde, quan visitaran Beseit, La Fresneda, Lledó i Valljunquera. Mitja hora més tard, és a dir, a les sis i mitja de la tarde, se passaran per Pena-roja.



Los tres Reis Mags, Melcior, Gaspar i Baltasar, tenen previst passar-se a les set de la tarde per la Torre del Compte, Calaceit, Massalió, Fondespatla, Mont-roig i Valderrobres, per després seguir lo seu recorregut per Queretes, La Portellada i la Vall del Tormo, on arribaran a les vuit de la nit. Finalment, i abans de continuar lo seu recorregut per altres comarques i països, los Reis Mags aniran fins a Arenys de Lledó i Ràfels, on tenen previst repartir regals des de les nou de la nit.

Com cada any, Melcior, Gaspar i Baltasar intentaran ajustar-se lo màxim possible als desitjos que els xiquets del Matarranya han escrit a les seues cartes.

De fet, i després de llegir, una a una, totes les cartes que els més menuts dels nostres pobles han enviat als tres Reis Mags, han preparat los seus carregaments de regals. Això sí. També han avisat que hi haurà carbó per a aquells xiquets que no s’han portat tan bé.

Més informació: | |