Morella viu amb il·lusió l’arribada de SSMM els Reis Mags d’Orient


Etiquetes: , ,


comarquesnord.cat, Morella
» dimecres, 5 de gener de 2011

Morella s’ompli d’il·lusió amb l’arribada de Ses Majestats els Reis Mags d’Orient. La cavalcada morellana es caracteritza pel colorit i la gran participació. Pràcticament, tota la localitat espera als Reis, bé en un punt del recorregut o des dels balcons.

El trajecte s’iniciarà a les Torres de Sant Miquel, amb l’entrada dels patges i els acompanyants de Ses Majestats. Allí, les bengales i les torxes donen colorit junt amb un espectacle de focs artificials.

Una vegada que entren els Reis, s’inicia la cavalcada pels principals carrers de la localitat. Durant el recorregut, els patges sorprenen els xiquets que miren la cavalcada des del seu balcó, pujant per les escales per a deixar-los els seus regals. Mentrestant, els Reis s’acosten a l’Ajuntament, repartint caramels als més xicotets.

En l’edifici consistorial, Ses Majestats firmen el llibre d’honor i pronuncien un discurs. L’alcalde de Morella, Ximo Puig, realitzarà un discurs de benvinguda als Reis.
Després, les autoritats d’orient continuaran amb la cavalcada, dirigint-se a la Basílica Arxiprestal. Des de l’inici del recorregut, la música de l’Associació Musical Mestre Candel acompanya Ses Majestats. Una vegada a l’Església, adoraran el nen Jesús i continuaran repartint regals per als més menuts.

Més informació: | |