El porter del Rossell evita una nova victòria del Morella en un intens partit


Etiquetes: ,



comarquesnord.cat, Rossell
» diumenge, 9 de gener de 2011

El precedent de l’any passat, derrota contundent 4-0, no servia com a model pel moment diferent dels dos equips. Els morellans aplegaven invictes i segons classificats en un gran primer tram de campanya, mentre que el Rossell va començar fluix, però ha anat recuperant-se al llarg del que portem de temporada. El Morella FC va notar clarament el fet de ser el primer partit de l’any després d’una llarga parada al calendari quan acabava el 2010 en un alt nivell de forma.

L’inici va estar equilibrat, però poc a poc els morellans es van fer amb el domini del partit, sobretot en la parcel·la del mig del camp i en atac. Pel que fa a la defensa, van haver-hi diferents situacions de dubte que van facilitar les tasques en atac del Rossell.

Les millors ocasions serien per als visitants que es van trobar amb un autèntic mur en les mans de Diego, el porter del Rossell. Però als 28 minuts, Jordi obria la llauna que ficava molt bé el partit per al Morella. El Rossell es va refer de la situació i en una jugada d’atac, provocava una falta prop del vèrtex de l’àrea que executaria magistralment un dels seus jugadors ficant l’empat a un al marcador. Dídac es va estirar bé, però res va poder fer per aturar una falta molt ben col·locada al costat del pal esquerre. El Morella ho va seguir intentant, però amb aquest resultat s’aplegava al descans.

A la represa, es va seguir la mateixa tònica. Els locals es van quedar amb 10 per una agressió del capità del Rossell a Jordi amb el cap, una expulsió clara i infantil per part del jugador local. L’àrbitre l’expulsava traient la segona groga, mentre que Jordi, en terra per la trompada, també va rebre el castic d’una targeta groga. Els morellans jugaven en superioritat numèrica, però no van ser capaços de marcar un altre gol. L’Esportiu Rossell es va tancar enrere i, a més, a les contres portava molt de perill. De nou en aquesta segona meitat, Diego va fer intervencions de gran mèrit, sobretot al minut 41 en una falta indirecta que xutaria finalment Chillida on treia una mà increïble. Al rebot posterior, Pau faria un travesser i el porter de nou malbarataria l’ocasió del Morella.
Al final, el Rossell es quedava amb nou homes per una nova expulsió, mentre que els de Diego Boix veien com acabava el partit i no van poder marcar. Un d’eixos dies en els que la pilota no vol entrar, més quan el porter de l’equip rival fa una exhibició monumental com el dels locals aquest diumenge.

D’aquesta manera, l’Esportiu Rossell continua a meitat taula, mentre que el Morella ha cedit el segon lloc al Penyíscola, tot i que tenen els mateixos punts. La classificació s’apreta a la part de dalt després de la victòria espectacular dels penyiscolans al camp del lider, l’Sporting Benicarló, per 1 a 4. Els primers, els benicarlandos estan amb 36 punts, mentre que el Penyíscola i el Morella, encara invictes i amb les mateixes estadístiques de 10 partits guanyats i 4 empatats, tenen 34 punts a una jornada de finalitzar la primera volta. La propera jornada, el Morella rebrà a la Fàbrica al Vilafamés B.

» resultat
» Rossell 1-1 Morella FC

» alineació Morella FC
» Dídac, Víctor, Carni, Pau, Pablo, Ángel, Chillida, Jordi, Mario, Josele i Marc Moles. També van jugar Soro i Andreu.

» gols
» 0-1 Jordi (28′) i 1-1 (38′)

» Fotogaleria: Morella-Rossell

Més informació: |