Ximo Puig, de nou candidat a l’alcaldia de Morella


comarquesnord.cat, Morella
» diumenge, 9 de gener de 2011

Ximo Puig tornarà a ser candidat pel PSPV-PSOE de Morella a l’alcaldia del municipi. Així s’ha anunciat aquest diumenge vía Twitter i Facebook, sent la primera vegada que s’utilitzen les xarxes socials que ofereixen les noves tecnologies per tal de comunicar-ho públicament. “@PSPVMORELLA pspvmorella. Josep Bordás (Sec. Gral. PSPV Morella) anuncie que proposarà a l’executiva local la candidatura de Ximo Puig Ferrer a l’alcaldia de Morella” ha estat la forma escollida per donar-ho a conéixer.

De moment la candidatura encara no és oficial perquè falta fer la reunió en la que es proposarà a Puig com a candidat, i cal l’aprovació dels militants. Aquest acte podria produir-se aquesta mateixa setmana.

Ximo Puig és alcalde de Morella des de 1995, pel que aquesta seria la 5ena legislatura en que ostentaria el càrrec sumant 20 anys com a alcalde. El partit socialita governa Morella des de 1991, any en que fou elegit Xavier Fabregat com a batlle després d’haver governat UCD, PDL i el PP una legislatura cadascú.

Més informació: | | |

1 comentari

  1. Moltes felicitats enllaç al seu comentari

    Molt bé senyor Puig, ara ja es podrà jubilar i anar-se’n cap a Madrid donant pas a una nova generació de polítics de la comarca com pugue ser Oscar Tena.