L’assemblea per a elegir a Ximo Puig com a candidat a l’alcaldia serà aquest dissabte


comarquesnord.cat, Morella
» dilluns, 10 de gener de 2011

El secretari general del PSPV-PSOE de Morella, Josep Bordás, ha convocat aquest dilluns una reunió de l’executiva local per a dimecres que ve, en la que proposarà a l’actual primer edil de la localitat, Ximo Puig, com a candidat per a revalidar l’alcaldia del municipi. Bordás ha realitzat este anunci mitjançant les pàgines oficials de les xarxes socials Facebook i Twitter del PSPV-PSOE de Morella.

Segons Bordás, “el PSPV-PSOE de Morella farà l’elecció del candidat, com sempre de forma democràtica, decidint-se pel militant que millor defenga els interessos del projecte de progrés de Morella”. Aquesta elecció es realitzarà en l’assemblea de dissabte que ve.

Bordás afirma que la seua proposta es deu a que “Ximo Puig és la persona que millor representa els valors que vol transmetre el PSPV de Morella i tindrà el recolzament de la secretaria general si decidix presentar-se”. També afegix que “Puig és l’exemple d’una política democràtica, basada en el progrés i en el benestar de la nostra societat”.

El secretari general també destaca que “el partit socialista, junt als ciutadans de Morella, hem canviat totalment la ciutat i hem construït la Morella del present i apuntalat la del futur. Ara, volem una eixida social a la crisi, sense que ningú es quede al marge”.

Bordás conclou que “estem immersos en una important crisi econòmica que afecta tot el país i, en general, a tot el món. Però sabem lluitar contra les dificultats, perquè les coses ací mai han sigut fàcils. Però sempre les hem tret endavant amb treball, esforç, dedicació, il·lusió, experiència i innovació; som l’opció de la seguretat”.

Més informació: | |