Les obres de Morella es reinicien després de la parada nadalenca

1 comentari
Etiquetes:



comarquesnord.cat, Morella
» dilluns, 10 de gener de 2011

Les obres de Morella s’han reiniciat després de la parada ocasionada per les festes nadalenques. La Brigada Municipal centra els seus esforços en la renovació del Carrer Blasc d’Alagó, que durant el mes de febrer finalitzarà la primera fase de peatonalització. A més, continua amb la millora dels serveis públics de Sant Miquel, que és la primera actuació del futur centre de recepció de visitants.

El regidor d’obres, Rhamsés Ripollés, explica que “l’Ajuntament va acordar amb els comerços fer una parada en les obres, per a ocasionar els mínims inconvenients durant les dates nadalenques”. Respecte a l’evolució de l’obra, l’edil afirma que “durant gener i febrer es treballarà en l’obra de peatonalització de l’interior dels porxes del carrer Blasc d’Alagó i després començarà la renovació integral de la part de la calçada”. Ripollés ressalta la importància d’aquesta actuació dins del Pla Municipal de Renovació Urbana, ja que “suposarà el condicionament total d’uns dels principals carrers de la localitat”.

La primera fase de reurbanització d’aquest vial consistix en la renovació de les conduccions subterrànies, el clavegueram i la peatonalització de la zona interior dels porxes. Una vegada que finalitze aquesta fase, començarà la renovació de la calçada.

Una altra de les obres que s’han représ en la jornada d’avui, és la millora dels serveiis públics de Sant Miquel. L’actuació està emmarcada en el projecte de construcció d’un centre de recepció de visitants. Segons Ripollés, “hem de donar un servici eficient als nostres visitants”.

A més d’aquestes actuacions, s’estan ultimant els detalls de la nova entrada al castell. A través d’aquesta obra, es canviarà l’accés a la fortalesa morellana i es millorarà un tram del llenç de la muralla. Pel que respecta a les obres les del Parador de Turisme, aquestes no s’han aturat als Nadals, ja que l’empresa adjudicatària del túnel continua treballant en el pivotatge.

Més informació:

1 comentari

  1. Que xulo està quedant el carrer, no sé com no l’han fet antes, ara ja podem tirar chiclets i basura per a que agarre algo de color, a derrochar els diners de tots els morellans. I mentrestant l’ajuntament no pague a ninguna tenda ni a cap proveïdor, felicitats per la seua nul·la gestió.