L’obra de la residència i centre de dia de Vilafranca avança a bon ritme



comarquesnord.cat, Vilafranca
» dilluns, 10 de gener de 2011

Les obres de construcció de la Residència de la Gent Gran i Centre de Dia de Vilafranca continuen avançant a molt bon ritme amb les fases que s’estan executant en aquestos moments. L’empresa Becsa, adjudicatària dels treballs ha realitzat diverses subcontrates, centrades sobretot en empreses de construcció locals que estan empleant actualment a un bon nombre de persones.

A la zona del Centre de Dia, ja s’estan fent els murs i tabics de les diferents estàncies, mentre a la Residència de la Gent Gran s’està treballant a l’estructura de l’edifici. L’Alcalde de Vilafranca confia en que ara ja no es detinguen les obres amb les fases que estan adjudicades i els 4 milions d’euros que aportarà el Ministeri de Sanitat després de l’anunci realitzat per la ministra Leire Pajín.

En aquesta visita a l’edifici, l’Alcalde de Vilafranca, Óscar Tena valorava molt positivament l’evolució dels treballs i el fet de que empreses de construcció local puguen participar en aquest ambiciós projecte. A més, l’oratge també està col·laborant ja que les inclemències del temps, pel moment, no estan afectant massa durant aquest hivern.

Molts veïns i veïnes de Vilafranca solen passejar pels camins dels voltants d’aquesta majestuosa obra i a les darreres setmanes han pogut comprovar com els avanços són més que notables. La Residència de la Gent Gran i Centre de Dia és una instal·lació molt reivindicada per Vilafranca als darrers anys i té garantida la finalització de l’obra i el seu equipament amb l’ajuda arrivada des del Ministeri de Sanitat del Govern d’Espanya.

Més informació: | |