Mosquerola té obert el termini per sol·licitar la zona d’acampada ‘Las Truchas’


Etiquetes:


comarquesnord.cat, Mosquerola
» dilluns, 10 de gener de 2011

L’Ajuntament de Mosqueruela (Terol) obria el passat 15 de desembre i fins el dia 1 de febrer, el termini de recepció de sol·licituds per a grups que vullguen acampar el proper estiu a la zona d’acampada coneguda com ‘Las Truchas’. Els preus i les condicions son les mateixes d’anys anteriors, però aquest any s’ha avançat el termini de recepció de sol·licituds per a que els grups previnguen abans la seua estància a la zona d’acampada.

Per fer efectiva la sol·licitud s’ha de reomplir el full d’inscripció i entregar-lo vía fax (978 80 70 80), al correu electrònic info@mosqueruela.es o vía postal a Ayuntamiento de Mosqueruela, Plaza Mayor, 1, 44410 Mosqueruela (Teruel). És també obligatori estar al corrent de pagaments amb l’Ajuntament de Mosqueruela i l’adjudicació es concedirà a l’associació amb major puntuació depenent dels següents paràmetres.

» Nombre de persones:
» De 10 a 50 0,25
» De 51 a 100 0,50
» De 101 a 150 0,75
» Més de 200 1,00

» Lloc d’orígen de l’associació:
» Província de Terol 0,10
» Aragón 0,05

» Antigüitat
» 0,20 per cada any visitat amb anterioritat fins un màxim de 5 anys.

Les condicions econòmiques principals es centren en que el grup adjudicatari de la zona d’acampada ‘Las Truchas’ haurà de dipositar en el termini de deu dies a comptar des de el dia següent a la notificació de la seua adjudicació la quantitat de 200 euros, amb la finalitat de garantir el correcte ús i neteja de les instal·lacions i que serà tornada després de les pertinents comprovacions. El preu de l’estància serà de 1,75 euros per persona i dia. A més, el grup adjudicatari haurà de liquidar el 50% de l’import total per estància en règim d’acampada en el termini de 15 dies a comptar des del dia següent a la recepció de la notificació.

Els períodes seràn quincenals i aniran des del 15 de juny fins al 31 d’agost.

L’Ajuntament de Mosqueruela pretén avançant el termini d’inscripcions que els grups previnguen la seua estància a la zona d’acampada ‘Las Truchas’, magnífic paratge natural del terme de Mosqueruela i lloc de naixement del Ríu de les Truites, que passa per la Pobla del Bellestar al terme de Vilafranca i és frontera natural entre la Comunitat Valenciana i Aragó.

Més informació: