Sorita celebra el Sant Antoni del 20 al 24 de gener


comarquesnord.cat, Sorita
» dilluns, 10 de gener de 2011

Sorita celebrarà les festes de Sant Antoni 2011 del 20 al 24 de gener. Els amaniments comencen eixe mateix dijous a les 10.00 hores amb l’eixida al monte a tallar pins i llenya per a la barraca, seguida del dinar i de l’elaboració de coquetes i pizzes al forn. Per la nit el dia acaba amb un sopar. L’endemà continuen els preparatius, a partir de les 9.30h amb l’esmorçar i, després, s’anirà al monte a tallar i buscar llenya per a la barraca. A les 14.00 està previst el dinar al polideportiu i, en acabar, començarà la montada de la Barraca. A les 21.00h. es farà un sopar de llandes a la Casa de la Cultura, seguit d’una discomòbil en la part de baix del bar i una Festa Mexicana amb dj’s locals a la que “teniu que vindre disfressats”, segons s’apunta des de l’organització.

Els actes es succeixen el dissabte 22, a les 9.30h. amb l’esmorçar i la posterior eixida a buscar rama al monte. Al migdia hi ha previst un dinar al bar i a continuació es procedirà a vestir la barraca i montar la foguera. A les 21.30h. es farà la benedicció dels animals, el bandeig del gall, la diablera i encesa de la barraca i, a la mitjanit, ball amb el Trio Alabama, al descans del qual es farà el sorteig d’una gorrina organitzat per la Comissió de Festes.

El diumenge 23, a les 12.45 es fa la missa en honor a Sant Antoni Abad i a les 14.30, dinar a la plaça de l’esglesia. La festa acaba l’endemà amb la recollida i neteja a partir de les 15 hores i d’un sopar fi de festes per la nit.

Més informació: | |