L’endeutament de la Generalitat Valenciana afecta ja a serveis bàsics


comarquesnord.cat, Forcall
» dimarts, 11 de gener de 2011

Si fins ara havien estat els Ajuntaments els que havien alçat la queixa davant el deute de l’Administració autonòmica amb les entitats locals, ara son altres organismes, que directament depenen de la Generalitat, els afectats per el gran deute.

A finals de l’any passat l’Oficina Comarcal Agrària de Morella al llarg d’una setmana no va poder rebre ni enviar cartes, al comunica’ls l’administració de Correus que fins que no es resolguera el deute de la franquícia que arrossegava la Generalitat no es reprendria el servei. En aquest cas es va solucionar aviat. Però el problema es manté en els Centres de Salut de Morella i de Forcall, que per a tramitar qualsevol carta es veuen obligats a portar-la a l’Hospital de Vinaròs qui utilitze els seus canals per tal de fer aplegar les missives.

» Sense calefacció
Més greu encara és que des de fa varies setmanes el Centre de Salut de Forcall no té servici de gas per a la calefacció pel mateix motiu, i a dia d’avui continuen sense tindre’n. La Conselleria de Sanitat els ha facilitat unes estufes elèctriques, però en aquestes latituds i en aquesta època de l’any, resulta una solució massa poc efectiva.

L’alcalde de Forcall, Santiago Pérez, urgeix a la conselleria de Sanitat a que esmene el problema que ha generat la seva falta de previsió i denuncia que els impagaments del govern valencià estan afectant als serveis ciutadans.

Més informació: | |

/span> comentaris

  1. Generalitat endeudada fins els topes i l’ajuntament de Morella igual o pitjor, vaja futur ens depare el 2011.

  2. jofre, de benicarlo enllaç al seu comentari

    Haixo es perque els valencians no rebem el que ens toca, sens esta espolian desde el govern central, cuan a altres comuntitas com catalunya i pais vasc tenen el que volen per interesos politics. independencia del regne de valencia ya.

  3. Clar que si! Mai hi ha que mirar-se a l’espill, la culpa sempre dels altres. Estem arruinats i pasen noticies com esta, la pilota cada vegada més gran generan mes deute, som cuers en tot llevat de l’atur, dels més alts d’Espanya, i el que rebem ho malgastem, pero aci no pase res. Per una cosa si que som famosos, per la corrupció.

  4. L’últim comentari és refereix a Morella?

  5. Sí taronjalencia es refereix a Morella, Morella La Vella, tancada amb la complaixença dels ‘amics’ de la Generalitat. Com se pot tenir el morro de dir que l’últim comentari se refereix a Morella quan s’està fent tot el possible per lluitar contra el desocupament. La demagogia es veu que és molt gratuita en este món de Internet. Alguns comentaris de comarquesnord darrerament tenen un to que recorda a una ‘celebre’ web de fa 4 anys.

  6. Hi ha a qui només li preocupa el seu poble els quatre mesos antes de les eleccions. Molt significatiu!

  7. El que no entenc és si a l’ajuntament de Morella se li ha donat la oportunitat de portar la gestió de les pintures rupestres de Morella la Vella i el nostre Ajuntament va tan sobrat de diners, a qué dimonis està esperant per portar endavant la seua gestió? (després que Generalitat rehabilite de forma integral tot el recinte).

  8. trompa de eustaquio enllaç al seu comentari

    Estaria bé que abans de parlar, amic eustaquio, sapigueres del que parles. La Generalitat sempre actúa igual contra els morellans, arrebatant edificis i no fent res. És a dir, la gestió és de la Generalitat i les coses es tanquen i es cauen. Te’n recordes de la fàbrica o el ram?Per a gestionar algunes coses, no necesites molts diners i pots traure beneficis. El que és intolerable és que el patrimoni de Morella, te’l lleven i el tanquen, perdent-se llocs de treball i recursos.

  9. Vosté això seu creu? No crec que una mentira contada moltes vegades es fage vertat, ja feia temps que no sentia res sobre conspiracions judeo-masòniques i ja o enyorava, pero bé, si és el que vosté creu és completament respetable.

    Vosté sap la inversió que ha fet en esta legislatura la Generalitat Valenciana a la ciutat de Morella? Jo no, perque primera a esta pàgina no la diuen i segona perque l’ajuntament s’apropie les obres pagades per Generalitat (en tota la cara, sense cap tipus de vergonya).

    Qui pague l’obra dels llavadors, el nou centre de recepció (Qué no sé quina falta ens fa, cosa d’este ajuntament), tots els carrers que s’han arreglat al nostre poble i tantes i tantes coses que des de la pàgina no és diuen i des de l’ajuntament s’apropien, en un exemple de com manipular, digne d’estudi.

    Que no s’han fet les obres necessàries per arreglar el Ram i adaptar-lo a la normativa vigent, completament cert, pero digue’m una cosa,
    qué opine vosté del Parador que està parat? que em diu sobre la N-232?
    També és la Generalitat Valenciana la que no les acoment i ha parat les obres?

    Resulte que al nostre poble no n’hi ha que exigir a tots per igual, quan n’hi han coses que son molt més importants per al nostre desenvolupament i aixina ens va.

  10. Llegit a comarquesnord.cat: “L’obra compta amb el recolzament de l’Agència Valenciana de Turisme, que subvenciona al 50% la intervenció”
    a
    http://arxiu.comarquesnord.cat/2010/11/03/morella-rehabilitara-els-llavadors-del-tint/

  11. jofre, de benicarlo enllaç al seu comentari

    Eustaquio , amb un parell d’ous.

  12. sí, diu que està subvencionat, però no diu quan ho pagarà la generalitat si encara no ha pagat obres fetes a 2005…