“Fabra y Camps mandan su basura en peregrinación a Alicante”



comarquesnord.cat, Madrid
» dimecres, 12 de gener de 2011

“Estos camiones estan preparados para cargarse de basuras y salir del norte de la provincia de Castellón para viajar 300 quilómetros hasta jijona, en Alicante, la otra punta de la Comunitat Valenciana. El gobierno de Camps y la Diputación de Carlos Fabra han tomado esta decisión sin que nadie de una explicación racional. El alcalde y los vecinos de Jijona se han quedado boquiabiertos y temen recibir pronto más de 135.000 toneladas de deshechos cada año”.

Així obria aquest dimecres l’informatiu del migdia de laSexta a nivell nacional. La cadena de Mediapro destacava d’aquesta manera una notícia que també ha sorprés aquesta setmana a la comarca dels Ports després del tancament de l’abocador de Vilafranca.

Un equip d’informatius de laSexta ha estat a Vilafranca i també a Xixona recollint imatges de la llarga ruta de les escombraries de les nostres comarques i que s’emetia al minut 20 de l’informatiu del migdia. “Ya han venido hasta aquí los primeros camiones”, assegurava una periodista en directe des de la planta xixonenca alhora que assegurava que l’ajuntament de la localitat alacantina “va a recurir por vía judicial”.

» laSexta, “último informativo emitido”

Més informació:

1 comentari

  1. jofre, de benicarlo enllaç al seu comentari

    I que te que dir la sexta ( la televisio del psoe) igual que canal 9 amb el pp , tot interesos politics ,tot basura!