L’home del camp de Els Ports Ràdio es jubila



comarquesnord.cat, Morella
» dimecres, 12 de gener de 2011

Joan Juan es jubila de la seua feina a l’Oficina Comarcal Agrària i, per tant, també deixarà pròximament d’informar a tota la comarca de l’actualitat del camp a Els Ports Ràdio. La ràdio comarcal perd així una de les veus més veteranes, de les que ja s’escoltaven l’any 1988 en que s’engegaven les emissions.

Des de “El Camp dels Ports” ha donat, durant tots aquests anys la informació agrària i radamera de la comarca, amb els preus de les principals llotjes i informació puntual de tot el que envolta el món agrari. Des dels preus del porc a la cotització de la tòfona, des de la darrera notícia del sector a la convocotoria de les ajudes.

Des de sempre, Els Ports Ràdio ha volgut ser la ràdio de la gent de la comarca dels Ports i, molt especialment, de la gent que viu arreu dels masos de la comarca. D’ací a no-res ja no tornarem a sentir de la seua veu aquell famós “comencem El Camp dels Ports a Els Ports Ràdio en el dia d’avui amb…”

Els companys de la ràdio li van fer aquests nadals un sopar d’agraïment i una carta d’allò més emotiva: “Gràcies Joan. Gràcies per estar amb nosaltres des del començament. Sembla que fora ahir, però ja són 22 anys. El teu programa ha estat durant molt de temps un dels més seguits, per que amb ell li ha arribat al llaurador i ramader, informació que li interessava de primera ma. No se que farem!!!”

“Nosaltres ja t’enyorem, esperem que tu ens enyores també un poquet. I si de cas, entre la practica de l’esport, els treballs del teu hortet les teves oliveres; si de cas la neta et deixa un ratet, puja quant vulgues a contar-mos el que vulgues, encara que sigue de tant en tant. Tota la gent que fem Els Ports Ràdio et desitgem una llarga i plàcida jubilació. Per molts anys, Joan”, es dèia durant l’acte íntim.

Els Ports Ràdio es queda amb una de les seues veus més emblemàtiques.

» Joan Juan: “després de 22 anys aquesta veu s’acomiada”

Més informació: |