Un aparatòs accident a la N-232 deixa un miracle a la carretera



comarquesnord.cat, Morella
» dijous, 13 de gener de 2011

Al voltant de les 13 hores del migdia d’aquest dijous s’ha registrat un espectacular accident a les afores de Morella, concretament al punt quilomètric 59,8 de la N-232. Un vehicle ocupat per dues dones s’ha eixit del seu carril, quan anava direcció Morella, abans de creuar el Pont de Taules. La fortuna ha estat molt gran per a les dos afectades, dues monges, perquè les ferides han estat de poca gravetat a pesar del que es podia pensar en un primer moment.

El cotxe que ocupaven ha eixit de la calçada d’una forma quasi increïble, pegant una volta de campana i quedant-se atrapat contra un arbre d’una zona en pendent. A més, des de la pròpia carretera pràcticament no es podia veure el succés, ni tampoc hi havien marques al vial que donaren compte de l’accident.

Una persona pareix que ha estat la que ha donat la veu d’alarma de que havia passat alguna cosa. Ràpidament, els bombers voluntaris dels Ports i els serveis sanitaris s’han desplaçat fins els llocs dels fets.

Els bombers realitzaven les tasques de traure a les ocupants del vehicle que han estat ateses en el lloc dels fets, amb les dificultats del lloc del sinistre. Una vegada alliberades de l’interior del cotxe, un metge del Centre de Salut de Morella ha realitzat les primeres observacions comprovant que les ferides eren de poca gravetat, comptant les dos persones amb vàries lesions lleus. A pesar d’això, les dues ferides han estat traslladades fins l’Hospital de Vinaròs per ser observades amb més mitjans.

L’accident ha obligat a tallar la N-232 durant una estona, encara que prompte s’ha habilitat un carril, ja que el succés no ha afectat al vial en cap sentit. En les tasques de rescat han participat un helicòpter sanitari, diferents vehicles dels bombers, una SAMU, la Guàrdia Civil i la Policia Local de Morella. Afortunadament, tot ha quedat en un gran esglai a la carretera.

» Aparatòs accident a al N-232

Més informació: | |