Forcall no té calefacció al Centre de Salut per un “error de facturació”


comarquesnord.cat, València
» divendres, 14 de gener de 2011

La Generalitat ha eixit al pas de la informació publicada per comarquesnord.cat que assegurava que l’endeutament de la Generalitat Valenciana afecta ja a serveis bàsics, com ara el servei de Correus o la calefacció en llocs tant necessaris com els centres de Salut. Des de València s’assegura que Forcall no té gas, i per tant no té climatització en ple hivern per un “error de facturació”.

Santiago Pérez, alcalde de la localitat, ha exigit en diverses ocasions, una d’elles aquesta mateixa setmana, que es subsane el problema, ja que l’empresa subministradora de l’energia va tallar el gas a mitjans de novembre passat per que la Generalitat no li pagava les factures. “La companyia subministradora, Cepsa, va estar facturant a una adreça incorrecte, pel que no es van poder tramitar les factures i va tallar el servei”, alhora que esperen que “la propera setmana la situació estigue normalitzada”, segons Manuel Cervera, conseller de sanitat.

Forcall aten el serveis sanitaris d’altres localitats veïnes, pel que els impagaments afecten a vora 2000 persones. Cal recordar que la Oficina Comarcal Agrària i els centres de salut de Morella i Forcall també han tingut problemes en el servei de Correus per les finances de la Generalitat.

Més informació: |

/span> comentaris

  1. I el deute en els ajuntaments també és un error de facturació?

  2. I el deute de l’ajuntament de Morella en la gent del poble també és un error de facturació?¿