El Cinctorrà va plantar cara al camp del segon classificat

comarquesnord.cat, Peníscola
» diumenge, 16 de gener de 2011

Malgrat les moltes baixes que presentava el C.E. Cinctorrà per lesions, grip, examens etc., l’equip va plantar cara en la seua visita al camp del segon classificat, el Peñíscola, on va posar les coses molt difícils. L’equip local va acabar imposant la seua superioritat i guanyaria el partit per 4 gols a 2.

El C.E. Cinctorrà iniciava el partit amb un molt bon posicionament al terreny de joc i aguantant prou bé l’empat a 0 a la recta inicial. Fins i tot, va disposar d’una molt bona oportunitat per inaugurar el marcador. Però al minut 25 els locals s’avançarien al marcador amb l’1-0 i poc després, l’incombustible Óscar Grau aconseguiria el 2-0 per als locals. El Cinctorrà continuava portant perill al contraatac i quan corria el minut 40 de partit, l’àrbitre xiulava un clar penal per mans d’un defensa del Peñíscola que Mampel transformaria en el 2-1. Abans del descans el Peñíscola faria el 3-1, de nou per mediació de Grau que rematava de cap al fons de la porteria. Amb el 3-1 acabava la primera part.

A la reanudació, el Cinctorrà va continuar amb un bon control del partit i creant oportunitats a la porteria del Peñíscola. Pareixia que els de Dani Blanch podrien escurçar distàncies al marcador quan al minut 65, el Peñíscola sentenciaria definitivament el partit amb el 4-1. Poc després, Mampel faria el 4-2 definitiu amb un fort xut que feia impossible l’estirada del porter local.

Des d’ací fins a la conclussió de l’encontre, el Cinctorrà va plantar cara i va disposar d’oportunitats davant d’un Peñíscola que sumaria els tres punts i que a l’igual que el Morella, tanca la primera volta sense perdre cap partit. El Cinctorrà arriba al final de la primera part de la lliga al lloc 10 de la classificació, sumant 18 punts.

» resultat
» ACD Peñíscola 4-2 CE Cinctorrà

» alineació
» CE Cinctorrà: Ricardo, David Martí, Riera, Rubén, Pau, Fran, Hicham, Sergi, Ángel, Mampel i Iván Roda. També va jugar Dani.

» gols:
» 1-0 min. 25; 2-0 min. 33; 2-1 min. 40 Mampel (p.), 3-1 min. 45; 4-1 min. 65; 4-2 min. 68 Mampel.