Forcall inaugura el seu nou servei d’atenció a la infància


Etiquetes: , ,



comarquesnord.cat, Forcall
» dilluns, 17 de gener de 2011

En el pla de recuperació d’antics edificis municipals, l’Ajuntament de Forcall emprenia fa uns anys la restauració de la Casa dels Metges. Aquest edifici, prou espaiós, donava per contemplar varis serveis en el mateix. A traves de diferents fases s’ha anat adequant tot l’interior, després d’una costosa inversió inicial per restaurar tot l’edifici en la seva estructura.

El passat estiu es podia inaugurar el Museu de l’Espardenya que ha trobat en aquest indret el seu lloc definitiu; aquest cap de setmana, coincidint en la celebració de la Festa de Sant Antoni, s’aprofitava per mostrar com ha quedat l’espai que servirà d’escola infantil i ludoteca. També hi ha un espai destinat als joves per tal de poder-se reunir, o portar a terme diferents activitats. El nou centre d’atenció a la Infància contempla un ampla zona de serveis adaptats a les mides dels menuts, una sala comuna amb pis de fusta i decorada amb dibuixos infantils, i fins i tot un menudet pati on els xiquets podran jugar al carrer, sense cap perill.

Actualment el servei de guarderia de Forcall aten 11 xiquets, alguns de localitats veïnes. Es tractava, segons la regidora de cultura, Montse Sorribes, de donar facilitats a les famílies per a que pogueren compaginar millor la feina amb el cuidat dels seus fills.

Més informació: | |